Török szuka „mond köszönetet” a németeknek, amiért kiemelték a tevetrágyából

Török szuka „mond köszönetet” a németeknek, amiért kiemelték a tevetrágyából

A péntek késő délutáni müncheni terrortámadás utáni órákban nem lehetett tudni, hogy ki, kik és milyen indítékból gyilkoltak halomra németeket. Az eddig közzétetteknél valószínűleg érdekesebb és többet mondó részleteket legfelsőbb politikai utasításra a német rendőrség egyelőre nem árul el. Attól tartunk, hogy amíg más csatornákon ki nem szivárog, addig az elkövető indítékait nem is tudjuk meg. Mindenesetre a német társadalmat megfertőző antifák, a Willkommenskultur elkötelezett hívei és egyéb hulladékok a közösségi oldalakon már tegnap megpróbálták dezinformálni az egyébként is agymosott embereket. Németországban közben a már „beilleszkedett” jött-mentek ünneplik az iráni terrorista mészárlását.

A közösségi portálokon, illetve azok tartalmát átvevő Lügenpresse (hazug sajtó) már tegnap idézett „szemtanúkat”, akik a lövöldöző migráns lábán a „neonácik viselte bakancsot” láttak, mások a kimondottan „fehér bőrű” gyilkolászóval szóba is elegyedtek, aki „tökéletes, akcentus nélküli németséggel” válaszolgatott az érdeklődők kérdéseire… Egyértelmű tehát, hogy a kilenc ember halálát s legalább egy tucat sebesülését okozó gyilkos nem lehetett más, csak neonáci. Az elmúlt hajnalban a rendőrség nagy nehezen megszülte a valódi (rész)információt: a 18 éves elkövetőről azt is megtudhattuk, hogy iráni-német kettős állampolgár, s két esztendeje él a bajor tartományi fővárosban. A „magyar” libsi hírközlők sokáig arról beszéltek, hogy „iráni és német” – természetes a faji hovatartozást azonnal tisztázó „állampolgár” hozzátoldás nélkül.

Terrorista merénylet Münchenben? #jól van ez így!!!!! Németország pénzeli a PKK-t (Az autonómiáért fegyveresen is küzdő Kurd Munkáspárt – H. J.) Németország azt szeretné, hogy irtsák ki Erdogant. Németország azt szeretné, ha Törökországot elpusztítanák. Nekem meg most a részvétemet kellene kinyilvánítanom? Nem. Várjatok csak Merkelre, az még sokkal rosszabb lesz. #karma

Hírdetés

Büntetést kapok a tegnapi posztomért? Na csak tessék, Németország. Én várok.

Mi meg arra várunk, hogy mikor jön meg a németek esze, hogy eltakarítsák Merkelt és küldött bűntársait a politikai hatalomból, majd utánuk a beilleszkedésre egyáltalán nem alkalmas és nem hajlandó sáskahadat Németországból.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »