Török Gábor szerint Orbán ravasz csapdát állított az ellenzéknek

Török Gábor szerint Orbán ravasz csapdát állított az ellenzéknek

Hoppá! Ez átírhat minden forgatókönyvet.

Az elemző szerint ebből a csapdából úgy tudnának kimászni, ha nem támadnák a jelölést.

„Logikus és okos döntés. Amikor a választási kampány utolsó heteiben választ a parlament államfőt, akkor a döntés – és annak vitája – minden korábbinál erősebben a kampány része. Valószínűleg ezért is estek ki a népszerűtlen, megosztó és támadható jelöltek, még akkor is, ha a választás utáni politikai helyzetben a lojalitásuk miatt hasznosabbak lehettek volna Orbán Viktor számára” – áll Török Gábor gyors helyzetértékelésében, melyet a Facebookon tett közzé arra a hírre reagálva, hogy Novák Katalin válthatja Áder Jánost a Sándor-palotában. 

„Egy magas labdával ma szegényebb lett az ellenzék, de kapott egy ravasz csapdát. Amiből szerintem csak úgy tudnának jól kimászni, ha váratlanul nem támadnák a jelölést” – véli az elemző.

Hírdetés

Tanácsát úgy tűnik nem fogadja meg a baloldali összefogás, hisz a hírre egyaránt vehemensen reagált Jámbor András, aki a „rendszer nőre festéseként” írta le a jelölést, Novák Katalint a szerb miniszterelnökhöz, Ana Brnabićhoz hasonlítva. Fekete-Győr András szerint Novák Katalin Orbán Viktor bábja, és a NER-elit tagja, így nem fejezheti ki személye a nemzeti egységet. Véleményüket Márki-Zay Péter is osztja, aki posztjában Novák Katalint többek között „Orbán Viktoros fülbevalója” miatt is támadta akit felelősnek tart a „jogállam lebontásáért”

www.mandiner.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »