Toroczkai vezeti a Mi Hazánk EP-listáját

Toroczkai vezeti a Mi Hazánk EP-listáját

Komolyan készül az EP-választásra a Mi Hazánk Mozgalom, ezt jelzi, hogy Toroczkai László pártelnök vezeti a listájukat, míg a második helyre Dúró Dóra elnökhelyettes kerül – árulta el az atv.hu-nak Toroczkai. Az ásotthalmi polgármester közlése szerint pártja EP-listájának harmadik helyét Árgyelán János pártigazgató foglalja majd el.

A pártelnök elmondta, Dúró jelölése szimbolikus, hiszen országgyűlési képviselőként neki itthon van teendője, mint ahogyan a többi párthoz tartozó parlamenti képviselőnek is. Ezt az is bizonyítja, hogy Volner János – akiről korábban, még a Jobbik színeiben azt rebesgették, hogy vezetheti korábbi pártja listáját – a mi hazánkos lista végén kap majd helyet. Azért sem tartják jó ötletnek, hogy képviselők menjenek ki, mert a pártvezető szerint ezzel a Jobbiknak adnának át helyet, amivel pedig már a balliberális tömböt segítenék.

Hírdetés

Toroczkai elmondta: ha mandátumot nyer pártja, akkor ő kész kiutazni Brüsszelbe, ahol az északi civilizáció program mellett állna ki, vagyis az európai kultúrkör megvédése, amely a Kamcsatka-félszigettől egészen Lisszabonig terjedő területen alakult ki. Eközben a kampány fontos eleme az lesz, hogy definiálják az emberek számára a pártjukat, méghozzá azt, hogy ők egy harmadik pólust építenek a Fidesz és a balliberális tömb után. Hozzátette: nem csak a bevándorlás, hanem az iszlamizáció ellen is fellépne.

Az EP-listát Novák Előd alelnök mutatta be:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazank%2Fvideos%2F586619821812609%2F&width=480&show_text=false&height=270&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »