Toroczkai: ugyanaz a sötét nemzetközi erő akarja elpusztítani hazánkat, mint '56-ban, csak a nevük változott

Toroczkai: ugyanaz a sötét nemzetközi erő akarja elpusztítani hazánkat, mint '56-ban, csak a nevük változott

Rövid harangszó és közös ima nyitotta a Mi Hazánk Mozgalom ünnepi megemlékezését a Corvin közben. Novák Előd ismertette az összegyűlt több száz embernek a mozgalom antikommunista programpontjait.

Rámutatott: az elmúlt 29 év kormányainak szégyene, hogy még mindig nem történt meg az egykori kommunista vezetők elszámoltatása és a közéletből való eltávolítása, az ügynökakták még mindig nem nyilvánosak, és a kommunista luxusnyugdíjak megvonását is követeli a Mi Hazánk. Egyre nő a párt népszerűsége és ezáltal a felelőssége, fogalmazott a párt alelnöke.

Pongrátz András egykori 56-os lépett elsőként színpadra, aki arról beszélt, a Jobbiknak semmi köze a Corvin közhöz, és áruló lett Jakab Péter, miután Gyurcsánnyal együtt esküdött a Parlament lépcsőjén, hiszen azokkal fogott össze, akik ellen ‘56-ban fegyvert fogtak, és akik ellen megalakult a Jobbik.

„A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot, hogy ne vegye többé szájára Pongrátz Gergely, a Corvin köziek vezetőjének nevét!” – jelentette ki.

Azt is mondta, ne használják Jakabék többé pártcélokra a lyukas zászlót, mert jobban illik hozzájuk Karácsony Gergely szivárványos zászlója.

Hírdetés

Beszéde után eldördült egy ’56-ban is használt ágyú, Novák pedig azt kiáltotta: “a Corvin köz a miénk”. Hozzátette, kulturálisan is ide szorulhatnak vissza, miután Karácsony Gergely az Indexnek adott interjúban nácinak nevezte Wass Albertet, az erdélyi írófejedelmet.

//embed.indavideo.hu/player/video/02d6ea538b

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke az ásotthalmi 2015-ös határvédőket az ‘56-os forradalom hőseivel hozta párhuzamba beszédében. Szerinte az északi civilizáció ugyanolyan dermedten nézte akkor és most is Magyarországot, amely meg akarja védeni a hazáját.

Az a sötét nemzetközi sátáni erő, amely igyekezett elpusztítani Magyarországot, továbbra se nyugszik. Ma már nem bolsevizmusnak, hanem balliberális oldalnak nevezzük őket – mondta. Hosszasan beszélt a brit parlament tegnapi, írországi abortuszt engedélyező döntéséről is, amit elfogadhatatlannak tart. A nemzetközi balliberális sátáni erők között említette továbbá a bankokat, Zuckerberget, a Facebookot és a többi virtuális hatalmat, akik el akarják pusztítani a nemzeteket, és akik letiltották az oldalát is.

Márai Sándor Mennyből az angyal című versének soraival üzent az áruló, megélhetési jobbikosoknak is, akik idepofátlankodnak, és akik miatt “ilyen lehetetlen időpontban” van a Mi Hazánk megemlékezése.

“Folytatnunk kell a munkát, mert el fog jönni a csoda!” – zárta beszédét, miután értékelte az önkormányzati választáson elért eredményt, ahol “pénz nélkül, lazán” meglett a Mi Hazánk öt százalékos támogatottsága a megyékben, Csongrádon pedig kilenc felett végeztek.

Ezután koszorúzással és harangszóval ért véget a Mi Hazánk közel kétórás megemlékezése. Az ünnepség után, aki szeretett volna, készíthetett közös szelfit az ágyúval és Pongrátz Andrással. Éltek is páran a lehetőséggel, sorban álltak a fotózáshoz – áll az Index beszámolójában.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »