Toroczkai Orbánnak: pont olyan képmutatók, mint a 2010 előtti balliberálisok

Toroczkai Orbánnak: pont olyan képmutatók, mint a 2010 előtti balliberálisok

A Mi Hazánk frakcióvezetője arról beszélt ma a parlamentben, hogy az Orbán-kormány olyan képmutató, mint a 2010 előtti balliberális kormány, ugyanúgy mást csinálnak, mint amit mondanak:

 • gazdaságpolitika: nemzetinek mondják magukat, miközben a multikat támogatják;
 • migráció: megnyitották a vendégmunkások előtt a határokat;
 • Covid-oltások: számos országban nyomoznak a káros mellékhatások miatt, nem így nálunk;
 • Ukrajna NATO-csatlakozását és az ország finanszírozását is jóváhagyták.
 • Hírdetés

  A Mi Hazánk Mozgalom frakcióvezetője szerint több mint háromszor annyi pénzzel támogatta a globális nagyvállalatokat a Fidesz-KDNP, mint 2010 előtti balliberális kormány. Ennek eredménye, hogy míg 2005-ben a csehek voltak előttünk a mediánbérekben, 2022-ben már szinte mindeni előttünk vannak Európában.

  Arra is rámutatott, hogy agyonadóztatják Magyarországon az üzemanyagot, és ezért van, hogy itthon 6-700 forint egy liter üzemanyag, míg Spanyolországban 470 forint körül van. A gigantikus nyereséget pedig többek között az Orbán Balázs vezette MCC-be teszik.

  A Mi Hazánk nem akar népességcserét, ezért nem nyitná meg a határt a vendégmunkások előtt, mondta Toroczaki. Szerinte a kormány ezt tette, és sorolta a példákat, hogy melyik cégekben cserélték vendégmunkásokra a magyar dolgozókat.

  Mindenkit átvertek a szokásos színjátékkal a svédek NATO-csatlakozással, miközben mindenki tudta, hogy bábjáték végén meg fogják szavazni a javaslatot, mondta a Mi Hazánk elnöke. Arról beszélt, a négy Gripent nem kapjuk, hanem vásároljuk. Arra kérte a miniszterelnököt, mondja meg, hogy Magyarország mennyiért veszi meg a vadászgépeket Svédországtól.

  (Index – Telex nyomán)


  Forrás:kuruc.info
  Tovább a cikkre »