Toroczkai: Nem embert eszünk, hanem töltött káposztát

A címben szereplőhöz hasonló ízes szólásokat eresztett el Toroczkai László, pártja nagygyűlésén. A Mi Hazánk egyaránt szembehelyezkedik mindkét hódítással, a bankárrendszerrel és az iszlamizációval egyaránt, és most jön a gyöngyszem: “a mi hangszerünk nem a vuvuzela, hanem a hegedű, népviseletünk nem a fűszoknya, hanem a cifra szűr, nem sárkunyhókat építünk, hanem katedrálisokat, és nem embert eszünk, hanem töltött káposztát”.

Északi civilizáció

A Mi Hazánk Mozgalom végső célja a Magyarország, és egész Európa, az “északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése – jelentette ki a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén, szombaton Budapesten. Toroczkai László hangsúlyozta: ez azt is jelenti, hogy fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni a Kamcsatkától Izlandig terjedő “északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké.

A pártelnök beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy a következő századfordulón már meghaladja a 11 milliárdot a Föld népessége, és a bolygó lakosságának 40 százaléka afrikai lesz, ez a tömeg pedig el fog indulni az egyre inkább elnéptelenedő Európa felé. Ebben a helyzetben két nagy csoport fenyegeti Európát. Az egyik a Macron francia államfő által képviselte bankárrendszer, amelynek érdeke a kevert népességű és így arctalan fogyasztók tömegévé változtatott Európa megvalósítása, a másik az iszlamizáció, a megszületése óta agresszívan terjeszkedő iszlám – sorolta.

Szavannák, fekete nők

A Mi Hazánk egyaránt szembehelyezkedik mindkét hódítással, a bankárrendszerrel és az iszlamizációval egyaránt, és most jön a gyöngyszem: “a mi hangszerünk nem a vuvuzela, hanem a hegedű, népviseletünk nem a fűszoknya, hanem a cifra szűr, nem sárkunyhókat építünk, hanem katedrálisokat, és nem embert eszünk, hanem töltött káposztát”.

Hírdetés

Párizs – Tel Aviv tengely

Persze Izrael sem maradhatott ki: Toroczkai szerint a Fidesz tömbje az urambátyám sógorkomaságra épül, és politikájára jellemző, hogy “Izraelbe viszi az Európai Unió utolsó reménységét jelentő visegrádi együttműködést”. A másik nagy tömböt a kádári nosztalgia által fenntartott MSZP-DK, illetve az a Momentum alkotja. Utóbbi vezetői havonta kapják az ukázt Macrontól – mondta.

Hazaárulók!

A balliberális tömbhöz tartozik még a “pillangóból hernyóvá változott jobbik, a pártok Hegedűs hadnagya”, amely a magyar történelemben ez idáig példátlan árulást hajtott végre – tette hozzá. A Jobbikra szerinte azért van szükség, hogy a balliberális tömbhöz vezesse a szavazókat. A külföldi pénzügyi körök felismerték, hogy az “élhetetlen momentumos gyerekekre ” nem vevő a magyar társadalom – mondta Toroczkai László.

További tengelyek: Horvát-Balti, illetve Izland-Kamcsatka

Toroczkai arról is szólt, hogy a MI Hazánk programjában központi helyet foglal el a nemzettudat megerősítése, illetve a lengyel-magyar összefogásra épülő és Horvátországgal, illetve a Baltikummal megerősítendő kelet-közép-európai tengely megerősítése.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »