Toroczkai: Magyarország ne írja alá a WHO pandémiaszerződését!

Toroczkai: Magyarország ne írja alá a WHO pandémiaszerződését!

Szeptembertől országos tájékoztató kampányt és aláírásgyűjtést szervez a Mi Hazánk azért, hogy Magyarország ne írja alá jövő májusban a WHO pandémiaszerződését, ami kiszolgáltatja az embereket a globális szervezetnek – mondta Toroczkai László egy nemzetközi könyvbemutatón.

A magyar szervezőket is meglepte az az érdeklődés, ami Thierry Boudet holland parlamenti frakcióvezetőt fogadta Budapesten. Péntek este már fél órával a könyvbemutató kezdete előtt színültig megtelt a Magyarok Világszövetsége székházának előadóterme, miközben folyamatosan jöttek az újabb és újabb érdeklődők. Végül a rendezvényre érkezőket a közel 300 főt befogadó színházterembe irányították át, de az a hely is szűkösnek bizonyult, sokan a folyóson ragadtak, amikor Thierry Boudet nagy ováció és tapsorkán közepette színpadra lépett.

A holland politikust Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke úgy mutatta be, mint Nyugat-Európa legbátrabb emberét, aki a legnehezebb időkben sem hátrált meg, ugyanis az emberek érdekeit és az igazságot helyezte előtérbe, nem a karrierjét és politikai ambícióit. Hozzátette: ha a Covid idején Thierry Baudet beáll a sorba, támogatja a lezárásokat, az oltásokat, ma minden bizonnyal a holland hatalmi rendszer befolyásos embere lenne, de számára fontosabb volt az, hogy kiálljon a szabadság és az igazság mellett.

Toroczkai László kifejtette: azért is törekedtek arra, hogy könyv alakban jelenjen meg a közelmúlt történéseinek összefoglalója, mert a magyar embereket „vissza szeretnénk szoktatni a könyv olvasásához, ugyanis ma ez az egyetlen olyan forma, ahol időtálló keretben cenzúramentesen mondhatjuk el a gondolatainkat.”

Hírdetés

Szakács Árpád, a Kárpátia Stúdió könyvkiadó vezetője kiemelte: rengeteg könyv közül választották ki Baudet kötetét, és azért döntöttek a kiadása mellett, mivel ebben volt a legérthetőbben összefoglalva mindaz, ami fontos a Covid-diktatúra hátterével kapcsolatban. A kiadó küldetését hangsúlyozva kiemelte, az elmúlt években arra törekedtek, hogy olyan könyvek is megjelenjenek, amelyek segítik a magyarok tisztánlátását. Külön említette Judy Mikovits A korrupció pestise és Mattias Desmet A totalitarizmus pszichológiája című könyvét. Hozzátette: „Baudet kötete korunk legfontosabb olvasmánya, majd a szerzőtől idézve közölte: a hazugságok korát éljük – és ezért az igazság idejét. A mai este is azt bizonyítja, egyre többen keresik az igazságot.”

Thierry Baudet előadásában azt emelte ki, hogy a közegészségügy álcája alatt egy totalitárius diktatúra épül ki, ami az emberek összes szabadságát el akarja venni. Részletesen ismertette a Coviddal kapcsolatos korlátozások abszurditását, értelmetlenségét, amiknek sem értelme, sem hatékonysága nem volt. Hangsúlyozta: ezeknek teljesen más célja volt, nem az egészség védelme, a nemzeti kormányok elárulták a népüket, saját országuk helyett a globális utasításokat hajtották végre, amit a WHO, a BigTech és a BigPharma diktált.

Toroczkai László azt mondta: a magyar kormány globális szinten is élen járt a szabadságot korlátozó intézkedések meghozatalában és támogatásában. Európában csak két ország volt, amelyik támogatta a kínai típusú megfigyelésre hasonlító rendszer bevezetését: egyik Franciaország, a másik Orbán Viktor kormánya – tette hozzá. A Mi Hazánk elnöke kiemelte: csak akkor van esélyünk a „globális gólem” ellen, ha mi is nemzetközi szinten szerveződünk meg, ez a lényege annak a szövetségnek, amit több ország hasonló célokért küzdő politikai erői írnak alá Budapesten a Mi Hazánk kezdeményezésére.

A Mozgalom legfontosabb céljai között Toroczkai kiemelte, hogy küzdeni fognak a készpénz védelme érdekében, továbbá szeptembertől országos tájékoztató kampányt és aláírásgyűjtést szerveznek azért, hogy Magyarország ne írja alá jövő májusban a WHO pandémiaszerződését, ami kiszolgáltatja az embereket a globális szervezetnek.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »