Toroczkai magyarázata a cigány vezérnek…

Toroczkai magyarázata a cigány vezérnek…

…Egy magyar államférfi ugyanis – többek között – addig nem ül egy asztalhoz Kamarás Istvánnal, ameddig az nyilvánosan nem mond le a cigány tartomány, egy második Trianon előkészítésének veszélyes tervéről. Egy magyar államférfi nem ül le egy olyan cigány vezetővel, aki március 15-én a magyar helyett „cigány kokárdát” reklámoz…

A cigány tartományért küzdő Opre Roma Párt elnöke, Kamarás István bombáz a leveleivel, hogy üljek vele közös tárgyalóasztalhoz, és nem érti, hogy miért nem vagyok erre hajlandó, ha már a nyilvános videójában „jó barátjának” nevezett Vona Gábor is megtette ezt pár nappal ezelőtt. Nos, akkor itt válaszolok:

Hírdetés

Vona Gábor, a balliberális Jobbik atyja, magyar államférfi szeretett volna lenni. Ma már tudjuk, hogy hála Istennek, nem sikerült neki. Egy magyar államférfi ugyanis – többek között – addig nem ül egy asztalhoz Kamarás Istvánnal, ameddig az nyilvánosan nem mond le a cigány tartomány, egy második Trianon előkészítésének veszélyes tervéről.

Egy magyar államférfi nem ül le egy olyan cigány vezetővel, aki március 15-én a magyar helyett „cigány kokárdát” reklámoz. Amennyiben Kamarás István nyilvánosan visszavonja a cigány tartományra vonatkozó elképzelését, hamut szór a fejére, akkor esetleg lehet szó beszélgetésről, de egy magyar államférfi ezt a nyilvános beszélgetést kizárólag egy magyar nemzeti zászló alatt vállalhatja, s nem ül oda a néhány évtizeddel ezelőtt mesterségesen megalkotott, történelmietlen, jelenleg Magyarország megosztását szolgáló, úgynevezett cigány zászló alá.

Toroczkai László – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »