Toroczkai László történelemből tartott továbbképzést Azariásnak

Észak-Komáromban haláleset történt Azahriah koncertjén, egy 55 éves férfi – aki az unokáit kísérte el a koncertre – szívrohamot kapott, összeesett és elhunyt.

Az énekes az Instagramján emlékezett meg a történtekről, ahol valamilyen oknál fogva Komárnónak nevezte Komáromot.

Borzasztóan sajnálom a Komárnóban történteket. Amióta lejöttem arról a színpadról, csak ez jár a fejemben, és a legszomorúbb, hogy ez az ember valószínűleg csak az unokáját vagy gyerekét kísérhette a bulira, azaz ha nem vagyok, vagy nem ott vagyok, akkor valószínűleg máshogy alakul minden. Felelősnek érzem magam. kitartást kívánok a családnak, és tudom, hogy ez nem old meg semmit, de szeretném a családnak felajánlani a komárnói koncert rám eső bevételének nagyobbik részét.

Hírdetés

Az elhunyt családjának tett gesztus mindenképpen megsüvegelendő, de jó lenne, ha a párizsi békediktátum során elszakított magyar településeket a magyar nevükön nevezné az énekes. Erről értekezett a Mi Hazánk Mozgalom elnöke is.

Valaki szóljon már Azahriahnak, hogy Komáromot még a szlovák nacionalista barátaim is, akikkel a globalizmus káros hatásai ellen küzdünk együtt, Komáromnak írják, ha nekem üzennek. Legalább írjon Észak-Komáromot vagy Révkomáromot a világsztár úr, de ennyi tisztelet jár a…

— Toroczkai László (@ToroczkaiLaszlo) August 4, 2024


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »