Toroczkai László esete a párhuzamos valóságban élő liberális dán újságírókkal

Toroczkai László esete a párhuzamos valóságban élő liberális dán újságírókkal

A Toroczkai László vezette Ásotthalomon gyakorlatilag nincsen olyan jelentősebb nemzetközi médium, melynek munkatársai ne fordultak volna meg az elmúlt egy-két évben. A polgármester irodájánál egymásnak adják a kilincset a különböző tv-stábok. Nyugat-Európából főként olyan újságírók érkeznek, akiket nem igazán érdekel a valóság, ők bántalmazott és megvert menekültekről és gonosz magyar mezőőrökről akarnak írni, és persze a legtöbb esetben írnak is. Csütörtökön Dániából érkezett két liberális újságíró Toroczkai Lászlóhoz, aki a velük folytatott párbeszédről Facebook-oldalán számolt be.

“Elkövettem azt a hibát, hogy előzetes ellenőrzés nélkül adtam interjút egy külföldi médiumnak, de már megint olyan sokan jöttek, hogy egyszerűen nem volt rá időm. Így rabolt el ma a drága időmből több mint egy órát Dánia vezető napilapjának, a balliberális Politiken című újság két munkatársa. A fotón közöttük a velük érkezett magyar tolmács áll, akinek nem nagyon volt lehetősége megszólalni, mert az interjú közben angolul kellőképpen heves vita bontakozott ki a riporterek és közöttem, nem lett volna türelmem a fordításra várni. A téma természetesen az illegális bevándorlás volt. Ismét meggyőződhettem arról, hogy a nyugat-európai újságírók jelentős része olyan, mintha hipnózis alatt lenne. Süketek párbeszéde volt már megint, valahogy így:

– A bűnügyi statisztikák is jelentősen változnak ott, ahol a migránsok tömegesen megtelepszenek.

– Nem változtak a bűnügyi statisztikák.

– Ne vicceljen. Maga nem hallott még arról, hogy például a szomszédos Svédországban mennyi a nemi erőszak, amit jellemzően migránsok követnek el?

– Nincs ilyen.

– Ma is posztoltam egyet, élőben közvetítették a migránsok, ahogy megerőszakolnak egy svéd nőt.

Hírdetés

– Nem láttam még ezt a hírt.

– Én tudok róla, Ön pedig, aki a legnagyobb dán újság riportere még nem hallott arról, hogy mi történt a szomszédos országban? De azt azért tudja, hogy Svédország a dél-afrikai Lesotho után ma már a második helyen áll a nemi erőszakok számát illetően?

– Kérdés, hogy mi számít nemi erőszaknak.

– Szerintem egy nő el tudja dönteni, hogy megerőszakolták vagy sem. Svédországban Ön szerint miért nőtt meg ilyen óriási mértékben a nemi erőszakok száma?

– Nem hiszem, hogy a migránsok miatt.

– Hát akkor mi történt ezekkel a szőke, viking férfiakkal, mi változott meg?

– Sok minden.

– Ha ez így lenne, miért nem nőtt meg ilyen brutálisan, ugrásszerűen a nemi erőszakok száma mondjuk Lengyelországban vagy Magyarországon, ahová nem költözött be több millió bevándorló az elmúlt két évtizedben?”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »