Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! – Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát

Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! – Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke írja közösségi oldalán:

Meg kell változtatni azt a rendőrségi gyakorlatot, amire a badacsonyi gyilkosság mutatott rá: a rendőrségi közlemény "dulakodásról" írt, miközben a helyszínre sietve kiderült, hogy valójában egy békés magyar embert ok nélkül megtámadott, agyonvert, kivégzett két Szabolcsból odamigráló emberállat.

Most pedig a Jászberényi Rendőrkapitányság írja azt, hogy a képen látható izé és a testvére Jászapáti egyik utcáján leszólítottak két arra sétáló fiatalembert, és "szóváltásba keveredtek" velük, majd mellesleg bottal és késsel is bántalmazták őket.

Hírdetés

Mindannyian tudjuk, hogy ez hogyan zajlott a valóságban ("Adj egy cigit!", és már ütötték, szúrták is áldozataikat), de a Kuruc.infón kívül mindenki mellébeszél, csúsztat. Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak, ne próbálják mellébeszéléssel a szőnyeg alá söpörni a problémát!

Korábban írtuk: Újabb cigány-magyar "szóváltásba keveredésről" regél a rendőrség honlapja

Dúró a badacsonyi gyilkosságról és a cigány-magyar feszültségről szólalt fel, a Jobbik-frakció kivonult

Ezek a cigányok verték agyon a magyar borászt Badacsonyban – mi teszünk a "jogaikra"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »