Toroczkai: halálbüntetés vagy Szibéria!

Toroczkai: halálbüntetés vagy Szibéria!

A halálbüntetés azonnali visszaállítását és a szibériai bérrabtartás lehetőségének megteremtését követeli a Mi Hazánk Mozgalom. Alább folytatódik a Mi Hazánk Mozgalom elnökének közleménye.

Hírdetés

Zalaegerszeg, Kőbánya, Mórahalom, Oroszlány és Vámosmikola – öt helyszín, alig több mint egy hét alatt, ahol brutális gyilkosságot követtek el. A legutolsó, a vámosmikolai emberölés során egy olyan 77 éves, köztiszteletben álló nőt öltek meg, aki korábban többször segített a 20 és 33 éves elkövetőkön.

Jól látható, hogy a jelenlegi büntetési tételek nem rendelkeznek tényleges visszatartó erővel. Olyan bűnözőket eresztenek a társadalomra a botrányosan enyhe bírói döntések, mint például az a kőbányai machetés gyilkos, aki a saját gyermekei szeme láttára vagdalt össze egy édesanyát, ugyanis a gyilkost, tavaly szexuális visszaélésért csupán felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

Ezért a Mi Hazánk Mozgalom ismét kezdeményezi a védtelenek – így a gyerekek vagy idősek – sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett életellenes cselekmények esetében a halálbüntetést, amelynek visszatartó erejét kutatások bizonyítják.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »