Toroczkai: ez áll az érdi és enyingi cigány bandák esete mögött (is)

Sok mindenre rávilágít az érdi és enyingi cigány bűnbandák összecsapása, mutatott rá a Mi Hazánk elnöke:

  • hogy lehet, hogy, miközben hetek vagy hónapok óta fenyegették egymást életveszélyesen Facebookon, mégsem lépett sem a "közösségi oldal", sem a magyar hatóságok?
  • hogy lehet, hogy a NAV, amely folyamatosan zaklatja a becsületes magyar kisvállalkozókat, nem veszi észre, hogy ott állnak a luxusautók a bűnözők házai előtt?
  • a hatóságok hogy nem veszik észre a bűnözői életvitelüket, amit mindannyian látunk?
  • Hírdetés

    Toroczkai megemlítette Sztojka ügyét is, akinek négy és fél évet engedtek el a börtönbüntetéséből, rászabadítva őt (is) a magyar társadalomra.

    Tíz éve egy magát nemzetinek mondó kormány kétharmados felhatalmazással nem volt képes arra, hogy a jogszabályokon megfelelő módon változtasson – mutatott rá a pártelnök.

    A Mi Hazánk Mozgalom ezzel szemben a büntetési tételek súlyosbításával, illetve a bírók mozgásterének szűkítésével szüntetné meg azt a liberalizmust, melynek következtében kemény visszaeső bűnözők rendszeresen kijöhetnek a rácsok mögül, és folytathatják a "pályafutásukat", illetve amely miatt a rendőrök már nem mernek intézkedni egy-egy bűnözővel szemben, mert nincs jogkörük, vagy éppen nem kapják meg azt a tiszteletet, ami járna nekik – szögezte le Toroczkai.


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »