Toroczkai belecsapott a lecsóba a kontinensfoglalóknál talált Európa-térképpel

A zsidó Soroshoz köthető alapítványok olyan röplapokat osztogatnak a migránsoknak, amelyen arra ösztönzik őket, hogy hazudjanak életkorukról, mivel így jóval nagyobb eséllyel maradhatnak Európában – tudta meg a Magyar Idők. A hős migránssimogatók „Ujjlenyomatok Bulgáriában – miként állítsuk meg a visszatoloncolást” című röplapot osztogatnak az illegális bevándorlóknak, amelyben azt ecsetelik hosszan, hogyan lehet kijátszani a hatóságokat,magyarul bűncselekményre buzdítanak.

Görögország után most Bulgáriában tűntek fel a Soros Györgyhöz köthető szervezetnek, a Welcome to Europe-nak (w2eu) az aktivistái.

A következő remek trükköket javasolják:

Ha felnőtt vagy, valld gyereknek magad, így nem toloncolhatnak ki, szabadon mozoghatsz az unió területén és nem vehetnek őrizetbe

Ha butus voltál, és Bulgáriában bevallottad hány éves vagy, nem gond, Németországban vagy ott, ahol le akarsz telepedni regisztráltasd magad újra, de akkor már ne feledkezz meg az életkorodról!

A menekültszállón kaviár helyett konzerv volt ismét? Ne habozz, és panaszkodj a „civil szervezeteknek”, ők majd segítenek elkerülni a Dublin III. rendeleten alapuló kitoloncolást.

Hírdetés

A füzetben ezen felül van még számos telefonszám, hátha kellene segítség, vagy például térkép is, ha eltévednének.

A zsidó Soros György érdekeltségében tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) csapata nyomtatta és terjeszti ezt a migránsoknak írt útikalauzt, melyet a csempészhajókon osztogatnak az illegális bevándorlóknak.

Az alapítvány füzetkéit találták meg ENSZ-emblémás táskákban Ásotthalom közelében is. Az angol nyelvű papír mellett két térkép is volt, az egyik azt közli, milyen útvonalon lehet hazánkba jutni, míg a másik egy Európa-térkép volt” – mondta a Toroczkai László, a város polgármestere.

Ezek alapján egyre inkább úgy tűnik, hogy a Migráns Szolidaritás Csoport (Migszol) előbb ellenőrzi a magyar sajtó munkatársait, mint bármelyik távoli országból érkező migránst.

Amíg a w2eu szervezet honlapján látható anyag hazánkra vonatkozó fejezetében elsőként a Menedék Alapítvány elérhetősége szerepel, a Balkánon osztogatott papírokon a Migszol nevű szervezet elérhetősége volt feltüntetve.

A Magyar Idők megkereste az utóbbi szervezetet, akik annyit árultak el, hogy ők csupán általános információkat adnak, és más szervezetekhez irányítják az illegális bevándorlókat.

Arra a kérdésre, miszerint milyen juttatásokat kapnak a zsidó Soroshoz köthető alapítványtól, a szervezet egyik munkatársa, Behrooz Torki csak annyit mondott:

Ahhoz, hogy több információt adjunk, többet kell tudnunk önről, hogy miért érdeklődik irántunk és hol fogja felhasználni azokat.”

(Magyar Idők)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »