Toroczkai: a Mi Hazánk már nem vesz át senkit a Jobbik frakciójából

A pártelnök bejegyzése Hegedűsné Jobbikból való kilépése kapcsán:

Ma reggel Hegedűs Lórántné a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a "posztkommunistákkal való közösségvállalás" miatt kilépett a Jobbik országgyűlési frakciójából, valamint lemondott alelnöki tisztségéről és kilépett a pártból is. Ennek kapcsán szeretném világossá és egyértelművé tenni: Bár már voltak olyan riasztó jelek, amelyekre 2016 decembere óta folyamatosan felhívtam a figyelmet, a Jobbik a tavalyi választásokig következetesen tagadta, hogy az egykori nemzeti párt a balliberálisokkal készül egyesülni, a kiválásunkat követően azonban megszűnt a félrebeszélés, és a Jobbik zászlói immáron hónapok óta együtt, egymás mellett lengedeznek az MSZP, a DK, a Momentum zászlóival, valamint a vörös csillagos és a szivárványos lobogókkal, a párt hírportálján sorra jelentek meg a PR interjúk Gyurcsány pártjának politikusaival, Kepli Lajos a színpadon bajtársaiként jellemezte a vörös ördögöket, Varga-Damm Andrea is coming outolt, és nyilvánosan csókolózott a néhány éve még a vérünkre szomjazó Vadai Ágnessel. Aki még ezek után sem ébredt fel, annak már késő. A Mi Hazánk már nem vesz át senkit a Jobbik frakciójából.

Hírdetés

A történeti hűség kedvéért jegyezzük még meg azt is, hogy Hegedűs Lórántné az alelnöki posztért cserébe ráadásul a tavalyi elcsalt jobbikos tisztújítás alkalmával komoly energiát fektetett abba, hogy megakadályozza, hogy mi átvegyük a Jobbik vezetését, ezzel megmentve azt a jobb sorsra érdemes pártot. De ez most már a múlt. Sok sikert kívánok Hegedűsné Enikőnek, független képviselőként!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flaszlotoroczkai%2Fposts%2F1163099937204631&width=480&show_text=true&height=545&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »