Torkánál fogva vágott a falhoz egy nőt a hálás szomáliai Ausztriában – lopott és erőszakolni is akart

Egy 19 éves szomáliai szombat hajnalban egy 23 éves nőt próbált megerőszakolni az ausztriai Klagenfurtban. A feltételezett tettes elmenekült. Nem sokkal később egy 22 éves nő pénztárcáját vette el. A célzott keresés eredményeként csattant a bilincs.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Szomáliából érkezett "menekült" 5 óra körül egy klagenfurti szórakozóhely mellékhelyiségének ajtaját erőszakkal kinyitotta és a Klagenfurt környéki nőt alantas, állati ösztöneitől vezérelve molesztálta. Amikor egy másik nő a helyiségbe belépett, csak akkor hagyott fel cselekedetével és elmenekült.

Hírdetés

Egy 22 éves nőt a torkánál fogva falhoz vágott

Közvetlenül az előző eset után egy másik szórakozóhelyiségben egy szintén Klagenfurt környéki 22 éves nővel beszédbe elegyedett, és észrevétlenül ellopta a nő levéltárcáját. Amikor a nő a lopást észrevette, vissza akarta szerezni a tárcáját. A beilleszkedésre képtelen agresszív élősködő a nőt torkánál fogva a falhoz vágta és elmenekült a zsákmányával. Ugyan a tárcát később a sértett megtalálta, de a pénz hiányzott belőle. A nő riasztotta a rendőrséget.

A szomáliai egészségügyi okokból kórházba került

A célzott keresés eredményeként a rendőrség a 19 éves tettest elfogta, majd „egészségügyi okokból” a klagenfurti klinikára szállította.

Gerd WieslerKronen Zeitung nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »