Tordai Bence Varga Juditot zaklatta

Tordai Bence Varga Juditot zaklatta

Bence, Bence elég volt!

Október 26-án került sor az Igazságügyi Bizottság éves miniszteri meghallgatására a Parlamentben. A bizottság egyik tagja, Tordai Bence párbeszédes politikus miután végigunatkozta az ülést, a folyosón elkezdte zaklatni Varga Judit igazságügyi minisztert, mégpedig olyan kérdésekkel, amelyekre a válasz a bizottsági ülésen már elhangzott. A történtekből arra lehet következtetni, hogy Karácsony Gergely párttársát nem érdekli az áldozatsegítés, csupán a provokáció.

 

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán közzétett beszámolójából kiderül: lezajlott az Igazságügyi Bizottság éves miniszteri meghallgatása a Parlamentben – fogalmaz az Origó.hu cikke.

2020 az áldozatsegítés éve volt, az Igazságügyi Minisztérium hatalmas munkával, rekordidő alatt kiépítette az Áldozatsegítő Központok hálózatát, amit folyamatosan fejlesztünk. Ezekben a központokban minden áldozat segítséget kap, személyre szabottan.

– emelte ki bejegyzésében Varga Judit.

Az igazságügyminiszter hozzátette:

Tordai Bence képviselő úr, aki szemmel láthatóan végigunatkozta a két órát a bizottsági meghallgatáson, csak annyira volt képes, hogy a folyosón provokáljon. Pedig a bizottság minden kérdésére megadtam a választ.

Varga Judit kihangsúlyozta:

Hírdetés

Arra kérem a bizottság tagjait, tegyék félre ideológiai feladataikat, és segítsenek! Segítsenek hírét vinni az Áldozatsegítő Központoknak, hogy minél több emberhez jusson el: van segítség!

A teljes cikket ITT olvashatják el.

 

 

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »