Tordai Bence kemény üzenetet kapott a Fradi-szurkolóktól

Tordai Bence kemény üzenetet kapott a Fradi-szurkolóktól

A Ferencváros drukkerei reagáltak Tordai Bence keddi parlamenti felszólalására, miszerint életfogytiglanra kellene ítélni a fociultrákat.

Tordai Bence (Párbeszéd) kedden parlamenti felszólalásában védelmébe vette Fekete-Győr Andrást (Momentum), akit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve. Azt mondta, hogy nem összehasonlítható egy füstgyertya eldobása egy tüntetésen azzal, ahogy a fociultrák használják a pirotechnikai eszközöket.

Hírdetés

„A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata egy ennyire veszélyes dolog” – jelentette ki a Párbeszéd politikusa.

Az Index észrevette, hogy a szurkolók nem hagyták megválaszolatlanul a beszólást, a Ferencváros drukkerei magukra vették a „maguk fociultrái” megszólítást: Te semmirekellő sz*rházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély, neked életfogytig tartó kínszenvedést! – üzenték kifeszített molinón a politikusnak a Groupama Arénában a csapat Kecskemét elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzése előtt.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »