Tordai Bence eszement ötlete

Tordai Bence eszement ötlete

Már az MSZP-Párbeszéd is elkezdte a kampányát. Az internetes szleng világában nemes egyszerűséggel csak betli-duónak nevezett formáció szemlátomást a májusi EP-választásnak úgy szeretne nekifutni, hogy ők is mondjanak valami baromi nagyot, hogy überelni tudják a DK blöffjét az Európai Egyesült Államok víziójáról.

Csatába is küldtek két sokat próbált harcost. A szocik részéről a már számtalan alkalommal szénné égett Bárány Balázs, a Párbeszéd részéről pedig a kormánypárti politikusok körül piaci légy pimaszságával köröző Tordai Bence vett részt a két párt közös performanszában.

Az új ötlet nem más, mint, hogy Magyarország mielőbb csatlakozzon az eurozónához ezzel is bizonyítva – Tordai szavaival élve – „a mag-Európához akar-e tartozni az ország vagy a periféria része lesz.”

Bejelentették, hogy a „magasztos cél” érdekében pályázatot írnak ki a magyar euró megtervezésére. A fődíj pedig nem más, kapaszkodjanak meg: egy őszi kétnapos brüsszeli utazás.

Hírdetés

Kiváló ötlet!

Legalább a pártszövetség május után Brüsszelről lemaradó képviselői nem maradnak munka nélkül, idegenvezetőként remek állásuk lesz a frissen gründolt Szoci Touristban.

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »