Tömegverekedés volt Dunaszerdahelyen, öt személy ellen indult eljárás

Tömegverekedés volt Dunaszerdahelyen, öt személy ellen indult eljárás

Tömegverekedés volt Dunaszerdahelyen, öt személy ellen indított büntetőeljárást a rendőrség. A Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint november 30-án, hétfőn egy szóváltás után botokkal és késsel támadtak egymásra az emberek a romológiai központ épülete előtt. Több sérültet is kórházba kellett szállítani.

Egy 29 éves férfi szúrt sérüléseket szenvedett a hátán és a fején. 50 éves édesapja horzsolásokkal és a térde fölötti vágással megúszta. Mindketten több héten át gyógyuló sérüléseket szenvedtek. Az esetet maguk a sérültek jelentették a dunaszerdahelyi rendőrségen.

Hírdetés

A bejelentés után azonnal két rendőrjárőrt küldtek a helyszínre, de már nem találták ott az embereket. A bejelentők leírása alapján a rendőrség két gyanús férfit azonosítottak és előállították őket. Vizsgálat indult az ügyben. A nyomozó egy 62 éves férfit és 25 éves unokáját, valamint egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatalt testi sértéssel és garázdasággal gyanúsít. A felnőtteket 15 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »