„Tömeges gyógyszerezésnek” minősítette a vízben található fluoridot az Új-Zélandi Legfelső Bíróság

A víz fluorizálása, vagyis a fluorid hozzáadása a vízhez évtizedek óta viták tárgyát képezi. Most végre az Új-Zélandi Legfelső Bíróság úgy döntött, hogy a vízhez adagolt fluorid olyan, mintha nemkívánatos gyógyszert adnánk a nyilvános vízellátáshoz. (high court in New Zealand )

 

Semmi kétség afelől, hogy ez egy pozitív lépés a fluorizálás megszüntetéséhez. Ne feledkezzünk meg arról, hogy az ivóvízhez történő fluorid adagolása veszélyeket rejthet magában az emberi egészségre nézve. Valójában számos tanulmány rámutatott arra, hogy a fluorid hatással van az IQ-ra és más testi funkciókra is. (fluoride affects IQ and other key bodily functions. )

 

FELTÁRULT AZ IGAZSÁG: A főbíró „törvénysértőnek” minősítette a fluoridnak az ivóvízhez történő adagolását.

 

 

A bírók többsége egyetértett abban, hogy nehézségekbe ütközik az ivóvízben található fluorid elkerülése, sőt az ellene meghozott döntés támogatása/alátámasztása is. Jóllehet néhány bíró szerint a tudomány e kérdésben nem állapodott meg.

 

Sian Elias főbíró kijelentette, hogy a fluorizálás „törvénysértő”.

 

Hála az Új-Zélandi Legfelső Bíróság többségének, aki meghozta azt a döntést, hogy a vízhez adott fluorid nem egyebet jelent, mint a nyilvánosság beleegyezése nélkül orvosi ellátást/gyógykezelést alkalmazni.

 

A bíróság ezenfelül azt állította, hogy „félretájékoztatások” azon információkat tartalmazó beszámolók, melyek szerint a víz fluorizálás egészségügyi kockázat nélkül, mérhetően csökkenti a fogszuvasodást.

 

Megjegyzés: Széles körben elfogadott, hogy a fluorid bármilyen szóba jöhető előnye csak az időszerű használatból származhat.

Egyszerűbben fogalmazva, nincs jó tudományosan érvényes ok amellett, hogy lenyeljük ezt a mérget.

 

Most csak az Egyesült Államokbeli vízügyi hatóságokon (és a politikai vezetőkön) a sor, hogy felébredjenek és belássák az igazságot. (A cikk szerzője amerikai, ezért fogalmaz így.)

 

A fluorizálásból fakadó egészségügyi problémák és a fluoridnak való kitettség a neurológiai problémáktól a rákig terjed.

 

Miközben az Új-Zélandi Bíróság meghozta döntését, még csak figyelembe sem vett egy friss többmillió dolláros USA-kormányzati tanulmányt, amit a Környezeti Egészségügyi Kilátások című folyóiratban tettek közzé. A tanulmány eredményei elképesztők!

 

A legkiválóbb észak-amerikai egyetemek kutatói feltárták, hogy a fluoridnak kitett gyermekeknél számottevő IQ-csökkenést tapasztaltak. children experienced significantly reduced IQ

 

Temérdek tudományos bizonyíték létezik, amely igazolja, hogy a víz fluorizálása (legjobb esetben) hatástalan  a fogak védelmére nézve. Továbbá mindennek tetejébe, a közvízellátás mérgezése jelentős egészségügyi problémákat okoz.

 

 

Például az USA Tápálék és Gyógyszer Igazgatósága (FDA) beismerte, hogy a fogrém egy méreg.

Hírdetés

A veszély tanújele rajta van minden egyes fogkrémen az USA-ban. A fogyasztók figyelmét felhívják arra, hogy „orvosi segítséget vegyenek igénybe”, amennyiben a fogkrémben található fluoridot elfogyasztották. (Ez egészségesnek hangzik?)

 

Az IQ csökkentése mellett a fluoridnak való krónikus kitettség pajzsmirigy rendellenességeket válthat ki, megemelheti a vércukrot (high blood sugar), bélproblémákat és hormonális kiegyensúlyozatlanságot idézhet elő.

 

Fluorid-tények és egy akcióterv…

 

Nyersen fogalmazva: a fluoridot minden áron el kellene kerülni. Több mint 300 tanulmány világít rá arra, hogy a fluorid egy neurotoxin.

Kb. 50 tudományos kutatás kapcsolja össze a fluoridnak való kitettséget és a csökkent IQ-t.

 

Több tanulmány szerint fennáll a fluorid-fogyasztás általi rákos megbetegedések növekvő kockázata.

 

A NaturalHealth365-nál remélik, hogy ez a friss döntés, amit az Új-Zéland-i Legfelső Bíróság hozott meg, sok élet megmentésében fog segíteni.

 

Szűrni kéne a vizünket? A rövid válasz az, hogy igen.

 

Vagy ha lehet, akkor próbáljunk meg tiszta forrásvíz-lelőhelyet felkutatni. A jobb egészség jutalma megéri a fáradozást.

 

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/08/fluoride-in-water-called-mass.html Továbbá: Fluoridealert.org; NaturalHealth365.com

 

A cikket fordította és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

The post „Tömeges gyógyszerezésnek” minősítette a vízben található fluoridot az Új-Zélandi Legfelső Bíróság appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »