Tombolt a szexuális erőszak egy svéd antirasszista zenei fesztiválon

Tombolt a szexuális erőszak egy svéd antirasszista zenei fesztiválon

Újabb európai molesztálási botrány van kibontakozóban egy svéd, antirasszista, multikulturalizmus- és tolerancia-orientált zenei fesztivál kapcsán, ahol „külföldi férfiak” tömegesen követtek el szexuális bűncselekményeket.

A múlt hét során, Borlänge-ben lezajlott „Peace & Love” elnevezésű zenei és közéleti rendezvényen nagyjából 30 ezer fiatal vett részt. A szervezők így jellemzik az összejövetelt:

„Ez egy tisztelgés az előtt a sok millió ember előtt, akik szerte a világon egy jobb társadalomért küzdenek.”

A megmozdulás a liberális svéd társadalom minden tipikus „progresszív” agybajának igyekezett teret biztosítani, ennek megfelelően a fesztivál egyszerre volt

vegetáriánus, multikulturális, antirasszista, feminista, diszkriminációellenes… stb.

Hírdetés

Annak ellenére, hogy a szervezők idén kifejezetten a szexuális erőszak elleni irányelveket vezettek be, mégis több olyan esetről érkezett bejelentés a svéd rendőrséghez, melyek nemi erőszakról, nemi erőszak kísérletéről és molesztálásokról szóltak.

Úgy tűnik – a konkrét óvintézkedések és érdemi tettek helyett – az MC Hammer-től kölcsönzött “U Can’t Touch This!” szlogen, valamint a szervezők által deklarált

„szexuális erőszakkal szembeni, és az emberi jogok melletti határozott kiállás”

frázisa mégsem bizonyult elegendő elrettentő erőnek a svéd rendezvényeket évek óta beárnyékoló, javarészt migránsokhoz köthető jelenség megfékezéséhez…

Sajtóértesülések szerint van olyan megerőszakolt áldozat, aki még nem töltötte be a 18-at, őt egy koncert közben, a tömegből ragadták el támadói.

A hatóságok szombaton őrizetbe vettek három feltételezett elkövetőt, a személyazonosságukat azonban, a svéd médiával kéz a kézben, hétpecsétes titokként őrizték.

Ám végül mégis kiszivárgott, hogy fiatal – polkorrekt újbeszélül fogalmazva – „külföldi férfiakról” van szó.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »