Tom Hanks: Eastwood állatokként bánt velünk

Tom Hanks: Eastwood állatokként bánt velünk

Clint Eastwood úgy bánt a színészeivel, mint a lovakkal szokás – erről beszélt a Graham Norton Showban Tom Hanks, aki szerint rendkívül elbizonytalanítólag hatott mindez rájuk. A színész az idei Sully – Csoda a Hudson folyón című filmen dolgozott először együtt Eastwooddal, de olyan negatív tapasztalatokat szerzett, hogy az újabb közös munka nem egyhamar várható. A filmben Hanks egyébként Chesley „Sully” Sullenbergert alakítja, azaz azt a pilótát, aki meghibásodott gépével a fagyos Hudson folyón szállt le, így megmentve 155 utas életét.

A valódi Sully nem hagyta volna annyiban

Hanks szerint roppant megfélemlítő volt, ahogy ahelyett, hogy Eastwood mondjuk csapót kiáltott volna, fojtott, nyugodt hangon magyarázta mindig, hogy „ebből elég.” A színész szerint a valódi Sullenberger nem hagyta volna mindezt annyiban, és erőteljesen kritizálta volna azt is, amikor a rendező már húsz perc késésben van.

Hírdetés

Hanks szerint Sully egyébként pontosan tudta, mit szeretne látni, és a folyamat, az érzelmek megjelenítését igen lelkesen kommentálta. Aprólékosan haladtak így oldalról oldalra, jelenetről jelenetre, hogy figyelembe vegyék az összes apró tanácsát. Az ’51-es születésű Sullenberger 2009. január 15-én szállt le gépével a Hudson folyó fölött.

Politikailag sem jöhettek ki jól

A The Guardian említést tett arról is, hogy a két sztár az elnökjelölti kampány során a két ellentétes oldalon helyezkedett el. Hanks a demokrata Hillary Clintont támogatta, és úgy vélte, Trump egy a saját világába zárt, felfuvalkodott hólyag, míg Eastwood a republikánus jelölt mellett sorakozott fel. A rendező úgy vélte, igazából mindenki belefáradt már a politikai korrektségbe.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »