TOLVAJLÁS a CSÚCSON JÁR!

Folyik a közpénzek lenyúlása.

Paks II. Zrt. 2020. évi kommunikációs tevékenységéhez kapcsolódó ügynökségi feladatokat, a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a Lounge Design Szolgáltató Kft konzorciuma nyerte.
A keretszerződés értéke 153 800 000 forint.
Az Országgyűlés az atomenergia alkalmazásáról szóló törvényben felismerte, hogy az atomenergia békés célú alkalmazása az ipar, a mezőgazdaság, az egészségügy és a tudományos kutatások számos területén elősegíti az emberiség életfeltételeinek javítását. (1996.évi CXVI. törvény)
Az 1996. évi CXVI. törvény 4§ (11) bekezdése szerint:
„Az atomenergia alkalmazásával összefüggő alapvető, tudományos, technikai és egyéb ismereteket – a kockázatokra is kiterjedően – oktatni, valamint a közszolgálati hírközlés, a közművelődés útján az állampolgárokkal rendszeresen ismertetni kell.”

Az Országgyűlés által 1996-ban kötelezővé tett jogszabályi elvárás nem teljesül, sem az oktatás, sem a közszolgálati médiaszolgáltatás műsorszolgáltatása területén.

Ha törvény betartásra került volna, akkor energetikai szakemberek kaptak volna megszólalási lehetőséget a közszolgálati médiaszolgáltató műsorszolgáltatásában.
A FIDESZ és a polgári kormány intézményesített humánpolitikáját nem szakértelem, hanem a politikai irányultság határozza meg.
A kádergazdálkodás, humánpolitika, kinevezés áthelyezés leváltás hálószerűen átfogja a gazdaság, irányító posztjait.
A központ vezérlés a negyedik Orbán kormány országlásának az idején csúcsra jár. A FIDESZ, a KORMÁNY a koalíciós alapokon álló megegyezés megszervezését is elszabotálja.
A szakmapolitizálás megszűnt, szakértelem a kormány gépezetéből kiszorult.
Csak egy a sok energetikát érintő dolgok közül:
A Reális Zöldek és a Paksi Energetikai Kerekasztal (PEK) közös álláspontja szerint reális annak a veszélye, hogy Paksot 2×1200 MW teljesítménnyel bővítjük, miközben 1000 MW teljesítményt eltemetünk.
A reális zöldek szerint a paksi pénzek lenyúlás a szocik országlása idején vette az kezdetét, most ugyan ezt teszik a polgári kormány oldalán álló egyes politikusok.

Hírdetés

Áder János köztársasági elnök nevéhez köthető Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványra kiírt pályázatot az On Ad Production Kft-t nyerte. A szerződés végösszege 250 millió forint.

A klíma-tákolmány összeomlott, üzenték, 2015-ben a reális zöldek Áder János köztársasági elnöknek és Tarlós István főpolgármesternek. Klímaváltozás mindig is volt!
Felhívtuk a közvélemény figyelmét szerencsétlen dolog, amikor szakmai-tudományos kérdéseket politikusok döntenek el.

A reális zöldek szerint a jó szándékú és tiszteletreméltó államelnökünk bedőlt a félnótás amerikai Al Gore által terjesztett tudománytalan klíma-hisztériának, és a mérnöki képzettséggel bíró Tarlós István főpolgármester is.

Az elektronikus kereskedelmi és közszolgálati médiaszolgáltatók 2015-ben folyamatosan hírt adtak Áder János klímával kapcsolatos oktató tevékenységének.
A Köztársasági Elnök úr a borászoktól kezdve egyetemeken tartott oktatásokat, politikai kampányt folytatott, gyakorlatilag a republikánus oldallal szemben.
A reális zöldek a panaszok tucatjával éltek Áder János elektronikus médiában való egyoldalú kinyilatkoztatásaival szemben.
A MÉDIAHATÓSÁG, első fokon, másodfokon a MÉDIATANÁCS a reális zöldek valamennyi klíma ügyben történt bejelentését „elkaszálta”.

Klímaváltozás mindig is volt. Az elmúlt néhány millió évben ugyanis ciklikusan követték egymást a jégkorszakok és a melegedési korszakok. A legutóbbi jégkorszak pedig mintegy 10-12 ezer évvel ezelőtt fejeződött be, és a korábbi éghajlati ciklusok tapasztalatai alapján ilyenkor 30-40 ezer évig tartó melegedési korszak következik, tekintet nélkül arra, hogy élnek-e a bolygón emberek, és bocsátanak-e ki széndioxidot.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »