Tolószékes nőt erőszakoltak meg a betolakodók

Hatalmas felháborodást váltott ki Svédországban annak a 30 év körüli, mozgáskorlátozott nőnek az esete, miszerint hat migráns megerőszakolta, majd magára hagyta a magatehetetlen áldozatot. A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát.

A brutális támadás Svédország Gotland nevű szigetén történt, ahol előszeretettel szállásolnak el migránsokat különböző menekülttáborokban és olyan speciális lakóparkokban, amelyek kizárólag bevándorlóknak van fenntartva. Az áldozat miután együtt vacsorázott az egyik elkövetővel taxiba szállt, majd útközben szólt a férfinek, hogy mosdóra lenne szüksége. A férfi a gyanútlan, mozgáskorlátozott nőnek felajánlotta saját lakásának mellékhelyiségét, amely az áldozat ügyvédje szerint egy bevándorlóknak fenntartott lakóparkban lehetett.

Miután a 30 év körüli nő elvégezte dolgát, már a mosdóban neki esett a korábban nagylelkűnek mutatkozó férfi, majd öt másik migráns is csatlakozott a brutális erőszaktevéshez.

A rendőrségi jelentések szerint az incidens után mind a hat elkövető elhagyta a helyszínt, ezzel magára hagyva a mozgáskorlátozott nőt. Pusztán a szerencsének tudható be, hogy volt annyi lélekjelenléte az áldozatnak, hogy tolószékestül el tudott meneküli a történtek után.

A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát. Ennek következtében azonban tüntetéseket szerveztek a svédek, sőt, az egyik menekülttábort meg is támadták annak érdekében, hogy felháborodásuknak hangot adjanak.

888.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »