Tökre igaza van Szili Katinak… A niggerek fontosabbak az européereknek, mint az őshonos kisebbségek!

A miniszterelnöki megbízott szerint az „igazi” kisebbségek ügyét „lesöprik az asztalról”, miközben az afrikaiak mindenben előnyt élveznek az EU-ban.

Hírdetés

Szili Katalin, az Országgyűlés korábbi elnöke, valamint ex-MSZP-s politikus, aki ma már a határon túli autonómiaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott – interjút adott a PestiSrácoknak.

Szili elsősorban egy aláírásgyűjtési kezdeményezésre, a Minority Safepackre hívta fel a figyelmet, ami egy kisebbségvédelmei kezdeményezést kiegészítő petíció: lényege, hogy lehetőséget teremtsen a kissebségi régiók létrehozására az Európai Unión belül, Szili Katalinék ettől remélik azt, hogy megnyílik az ajtó a székelyföldi autonómia felé.

Ugyanakkor a miniszterelnöki megbízott arra is felhívta a figyelmet, hogy az Európai Parlament március 25–én hozott egy határozatot az afrikai származású emberek jogairól. Szili megdöbbentőnek nevezte, hogy „egy újonnan érkezett, mintegy 15 milliós embertömegnek már jogokat fogalmaznak meg, miközben egy több mint 50 milliós őshonos kisebbségnek az ügyét folyamatosan lesöprik az asztalról.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »