Többszörösen elítélt a svéd-magyar nő, aki a migránsok miatt tért haza

Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, aki a magyar közmédiában azt állította: azért jött haza Svédországból, mert ott nagyon rossz a közbiztonság. Natalie C-t múlt pénteken mutatta be a köztévé M1 csatornája, mint aki Stockholmban dolgozott. Az interjúban arra panaszkodott, hogy sokat romlott a közbiztonság a bevándorlók beengedése miatt.

A Svédországban nyilvános nyilvántartási adatokból viszont kiderült, hogy nem a svéd fővárosban élt, hanem az onnan mintegy 500 kilométerre található Båstadban. Az Index által megszerzett rendőrségi iratok szerint orvostanhallgató volt Budapesten, édesanyja pedig 2014 december 30-án költözött Båstadba, a bűncselekmény elkövetésének idején N. vele élt (ehhez képest a tévés interjúban akcentussal beszélt magyarul).

Hírdetés

C. 2015-től több bűncselekményt követett el svéd állampolgárok rovására. Például összeveszett egy szomszédnőjével, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját. Veszekedés közben egyszer kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben. Egyszer pszichológusnak, máskor pedig állatvédőnek adta ki magát, egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy. Ezért több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek.

Båstad egy pár ezer fős település, ahol sem metró, sem villamos nincsen. Gazdag svéd polgárok kedvelt települése, a tehetősek itt vásárolnak nyaralókat. Ez alapján C. azon állítása is erősen kétségbevonható, hogy egyszer metróval ment be a munkahelyére és egy bevándorló férfi megtámadta. A köztévé ennek ellenére folytatja a sorozatot, hétfőn egy Németországból, szintén a romló közbiztonságra hivatkozva hazatelepült nőt mutattak be.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »