Több nőt is megtámadott a férfi, aki megölt egy nőt a Népligetben

2016 októberében egy járókelő egy félig lemeztelenített női holttestet talált a Népliget bokros részén. Mint kiderült, a nőt megölték, az áldozat egy három gyereket nevelő 40 éves nő volt. A feltételezett gyilkost, S. Krisztiánt 2017 decemberében fogták el a rendőrök.

Kiderült, hogy a férfi egy buszmegállóban ismerkedett meg a nővel, együtt sétálni indultak, egy üveg bort is vettek, majd a Népligetben összevesztek, a férfi pedig egy éles tárggyal fejbe verte a nőt, aki életét vesztette.

A rendőrség a honlapján azt írja, most fejezték be a budapesti nyomozók a népligeti emberöléssel gyanúsított férfi ügyét, az ügyben 165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor, valamint az ügyirat terjedelme meghaladja a 14 900 oldalt.

Hírdetés

De az is kiderült, hogy 2017-ben még az elfogása előtt további négy nőt is megtámadott, valamint bántalmazott Zuglóban és Kőbányán. Az egyik sértett a bántalmazások következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A férfit úgy fogták el, hogy a kőbányai bűncselekmény elkövetésekor egy térfigyelő kamera rögzítette a férfit, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívást adott ki. A nyomozók S. Krisztiánt ez alapján azonosították, majd fogták el a Gyömrői úton.

Az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az általa elkövetett bűncselekmények vonatkozásában beismerő vallomást tett. S. Krisztián az elfogása óta letartóztatásban van.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »