Több mint koalíció: képviselői légyott az olasz képviselőházban

Több mint koalíció: képviselői légyott az olasz képviselőházban

Két olasz parlamenti képviselő – egyikük az Öt Csillag Mozgalom, másikuk a Liga politikusa – nem csupán politikai téren működnek együtt – írja az RT. Egy okostelefonnal valaki lefilmezte őket az olasz képviselőház egyik fürdőszobájában, amint szerelmeskednek. Az esetről beszámoló médiumok meglepő visszafogottsággal kommentálták a légyottot. Részleteket (egyelőre?) nem lehet tudni. Neveket sem hoztak nyilvánosságra.

Az esetről elsőként az Il Giornale rántotta le a leplet. A lap rámutatott, hogy semmiféle szexuális bűncselekmény nem történt. „Nyilvánvalóan tudjuk a neveket. De nem hozzuk nyilvánosságra, a magánélethez fűződő jog miatt” – írták a lapban. Azt sem szellőztették meg, ki készíthette a felvételeket.

Franco Bechis, az Il Tempo című lap igazgatója is tudhat valamit. Azonban sejtelmesen csak annyit árult el, hogy a képviselőházi mosdóban egymásra talált két képviselő „magas és szép”. Továbbá, mint mondta, „mindenki tudja a nevüket”. (Kivéve a roppant kíváncsi olvasókat.)

Hírdetés

Az affér persze kiválthatja sokak ellenkezését azon az alapon, hogy az adófizetők pénzén eltartott politikusoknak a munkaidejükben mégsem szexszel kellene múlatniuk az időt. Ugyanakkor Ettore Rosato, a képviselőház alelnöke, az ellenzéki Demokrata Párt tagja, meglepően megértőnek mutatkozott. Mint mondta, semmi kifogása a lezajlott légyottal szemben, és ami történt, azt mutatja, pártjának riválisai idejüket sokkal hasznosabban használják fel, mint az általában jellemző. „Végül is, egy jó módja az idő eltöltésének itt” – tette hozzá tréfásan a politikus.

Hiába, ahol az egykori miniszterelnök, Silvio Berlusconi „unga-bunga partijain” is inkább csak jókat mosolyogtak, ott egy parlamenti mosdóban lezajlott szerelmi affér sem okozhat felháborodást…

P. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »