Több mint ezer nőt erőszakolhatott meg a zsidó Harvey Weinstein

Szorul a hurok Harvey Weinstein nyaka körül. A botárny még tavaly robbant ki a Miramax nagyhatalmú producere körül, aki több ismert színésznő – többek között Rose McGowen, Angelina Jolie és Asia Argento – vádolt meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta vagy megerőszakolta.

A legfrissebb információk szerint Harvey 1979-ben követett el szexuális bűncselekményt, és azóta szinte a mindennapjainak része lett a nők kihasználása, molesztálása.

Hírdetés

Az egyik nevét elhallgató munkatárs arról is beszámolt, hogy az irodájában rendszeresen kellett utána eltakarítani a bútoron hagyott ondóját. A napokban egy Jane Doe nevű színésznő is jelentkezett, akit 16 évesen erőszakolt meg Weinstein.

Elizabeth Fegen ügyvédnő szerint akár ezer körül is lehet azoknak a nőknek a száma, akiket a producer szexuálisan zaklatott. Hozzátette: eddig 150 nőről tudják biztosan, hogy a 66 éves hollywoodi filmes szexuális erőszakot követett el ellenük. Az emberjogi aktivistaként is ismert ügyvéd „zaklató és ragadozó állatnak” nevezte a filmproducert. A tét nem kicsi, ugyanis Harvey akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet.

(via Sky


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »