Több mint 1200 ingyen letölthető e-könyv

Több mint 1200 ingyen letölthető e-könyv

Az adatbázisban megtalálhatók magyar klasszikusok, Kosztolányi, Karinthy, Krúdy, Jókai, Rejtő, külföldiek közül Orwellt és Goethe egy-egy művét emelhetjük ki, és meglepetésnek ott van néhány kortárs is.

De fönt Jack London A beszélő kutya című műve, Oscar Wilde A canterville-i kísértete, és Dumas Fekete tulipánja két különböző formátumban is letölthető. Találunk fönt meséket, Békés Pál Félőlényét, Ady és Vajda János verseit, költeményeket a 16. századtól a 19. századig.

Aki még nem szokta az e-könyv használatát, annak arra is kiválóan megfelel a lista, hogy kipróbálja, megy-e neki az olvasás tableten vagy nagyobb képernyős telefonon. Aki viszont friss könyveket szeretne letölteni, a Librarius e-könyv oldalán válogathat kedvére.

Ajánlat a témában:

Hírdetés

Korábban írtunk már az e-könyvek áfája körül kialakult vitáról, és arról is, hogy tízből négy olvasó torrenteli az e-könyvet, és egy furcsa jelenségről is: hogyan vált az e-könyv az írók hajcsárává.

Az ingyenesen letölthető e-könyvek listáját a blog.papirontul.hu tette közé:

Az alábbi táblázatban több, mint 1200 e-könyv címét, szerzőjét, kiadóját és elérhetőségét találod. Az összes kiadvány ingyenes, letöltésük legális. A legtöbb a Magyar Elektronikus Könyvtár oldaláról van, ezek letöltési linkjét közvetlenül is megtalálod a táblázatban. Az epub formátumot preferáljuk, azonban sok könyv csak prc-ben tölthető le. Az adott cím mellett látod, milyen formátumban tudod letölteni.”

librarius.hu


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »