Több embert megkéseltek egy birminghami szekta összejövetelén

Több embert megkéseltek egy Birminghami szekta vasárnap délelőtti összejövetelén – számolt be Birmingham Mail. A portál beszámolója szerint nagyjából 150-en vettek részt az ún. Új Jeruzsálem Apostoli Gyülekezet istentiszteletén, amikor az ajtóban megjelent egy 46 éves férfi egy nagy konyhakéssel.

A támadót a teremőrök tartották vissza a rendőrök kiérkezésééig.

Hírdetés

„A vasárnapi összejövetelünket tartottuk, amikor betoppant a férfi, és megtámadta az ajtónál állókat. Előrántott egy nagy konyhakést, és nagyjából három tagunkat megsebesítette. Három sebesült kórházba került. A gyülekezet férfiai tartották vissza a rendőrök és a mentők érkezéséig” – mesélte az egyik "szolgáló".

Az első hírek szerint három embert kórházba szállítottak, a támadót pedig letartóztatták. Úgy tudni, hogy egyik sérült sincs életveszélyes állapotban. A támadás oka egyelőre nem tisztázott, de a rendőrség közleménye szerint nem valószínű, hogy terrortámadás történt.

Az Új Jeruzsálem Apostoli Gyülekezet pünkösdi közösségként határozza meg magát, hasonlóan a Magyarországon működő, a Fidesz-KDNP által egyházi ranggal kitüntetett Hit Gyülekezetéhez.

(SzektATV nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »