Tizenötödjére is együtt (Sportnapok)

Tizenötödjére is együtt (Sportnapok)

Idén szeptember 23–25. között kerül sor a sepsiszentgyörgyi Sportnapok tizenötödik kiadására. Az esemény fő helyszíne ezúttal is a megyeszékhely központja lesz, de a több mint 100 eseményt átfogó rendezvénysorozat további helyszíneket is benépesít szeptember utolsó hétvégéjén.

A rendezvény jelmondata – Mozgásba hozzuk a várost – köré épülő programok célja a sport és mozgás népszerűsítése, az egészséges életmódra való ösztönzés és olyan közös, kültéri találkozó megszervezése, amely során a szervezetek és klubok bemutatkozhatnak. A háromnapos rendezvény az aktív sportoláson túl egy igazi és felejthetetlen élményt kíván nyújtani kicsiknek és nagyoknak, az alkalmitól a profi sportolóig. A Sportnapok égisze alatt helyet kapnak a már hagyományossá vált közönségtalálkozók és sok egyéb szórakoztató műsor is. A szervezők felhívják azon egyesületek, testnevelő tanárok és sportkedvelők figyelmét, akik részt vennének az eseményen, hogy alkalmuk lesz jelentkezni május 15. – augusztus 15. között.

Hírdetés

A tavaly a szervezők összesen 65 egyesülettel közösen mintegy 120 különféle sportprogramot ajánlottak a nagyérdeműnek, emellett 1500 érmet, 250 serleget, 600 pólót és több mint 2000 adag ételt osztottak szét, az eseményen pedig 3500 sportoló és közel 20 ezer néző vett részt. (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »