Tizenötezer gyerek szurkol a magyaroknak Azerbajdzsán ellen a Groupama Arénában

Tizenötezer gyerek szurkol a magyaroknak Azerbajdzsán ellen a Groupama Arénában

Az UEFA zártkapus meccsre büntette a magyarokat, ám a szabályok közti kiskapu alapján 15 ezer gyerekkel tölti meg az MLSZ a Groupama Arénát az Azerbajdzsán elleni hazai Eb-selejtezőn.

A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztráltuk a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon, és kedd délutánra megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban.

írja az MLSZ hivatalos oldalán.

A különleges helyzetre való tekintettel a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban nyitnak majd a stadion kapui, hogy a vidékről érkező csoportok is nyugodtan át tudják venni jegyeiket és elfoglalhassák helyüket.

Hírdetés

A stadion kerengőjén játékokkal és egyéb programokkal várjuk a fiatal szurkolókkal, és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire.

számol be a magyar szövetség.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az UEFA a magyar és a szlovák szövetséget is pénzbírsággal és egyszer zártkapus meccsel büntette a budapesti Eb-selejtezőn történt szurkolói kihágások miatt. Mind a két szövetség fellebbezett a döntés ellen, majd az UEFA felmentette a szlovákokat a zártkapus büntetés alól miután politikai provokációnak minősítették át a magyargyalázó rigmusokat.

A magyar szövetség fellebbezését visszautasította az UEFA, így Azerbajdzsán ellen csak gyerekek és a csoportok felnőtt kísérői szurkolhatnak a helyszínen Dzsudzsákéknak.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »