Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson

Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson

A Ciprus délkeleti tengerpartján levő Ayia Napa (másképpen: Agia Napa) üdülőfaluban a rendőrség letartóztatott tizenkét fiatal izraeli férfit, akik a gyanú szerint csoportosan megerőszakoltak egy 19 éves brit turistanőt. A csoportos erőszak áldozatává vált nő jelentette a ciprusi rendőrségnek, hogy az Ayia Napa egyik szállodájában rátámadt 12 izraeli férfi, majd egymás után megerőszakolták. Az izraeliek tettük elkövetése után elmenekültek a szállodából, ám a rendőrség rövid időn belül elfogta őket Ayia Napában, illetve Paralimni nevű településen – írja a Ciprus Mail és az izraeli Má’áriv.

Hírdetés

A 19 éves brit állampolgárságú nő a mai nap folyamán a ciprusi rendőrségnek elmondta, hogy a 12 fiatal izraeli férfi szerdán, nem sokkal éjfél után berontott a szállodaszobájába, ahol lefogták és egymásután megerőszakolták. A megerőszakolt nő a ma orvosi vizsgálaton esett át. Az izraeli fiatalok (nyilván a külföldön is barbár viselkedésükről elhíresült valamelyik észak-afrikai vagy ázsiai zsidó közösség csemetéi – H. J.) az áldozatukkal egy szállodában laktak. A letartóztatott erőszakolók holnap kerülnek a ciprusi bíróság elé, ám, figyelembe véve a rendkívül jó izraeli-ciprusi kapcsolatokat, valószínűleg kiutasítással futni hagyják őket.

Az izraeli Má’áriv című újság úgy tudja, hogy az Izraeli Külügyminisztérium, s személyesen Joszi Wurmbrand Izrael ciprusi konzulja figyelemmel kíséri a tizenkét erőszakoló ellen folytatott rendőrségi nyomozást. Az izraeli konzul már föl is vette a kapcsolatot a letartóztatott fiatalokkal, meglátogatta őket, s az Izraelben élő családjaikat pedig folyamatosan értesíti a fejleményekről.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »