Tíz éve nem praktizálhat a baloldal sztárorvosa

Tíz éve nem praktizálhat a baloldal sztárorvosa

Falus Ferenc egykori ellenzéki főpolgármester-jelölt, a baloldali média kedvenc járványügyi megmondóembere egy évtizede nem rendelkezik orvosi engedéllyel.

Falus Ferenc volt országos tiszti főorvost széles körben aligha ebben a minőségében ismerjük, hiszen az ellenzéki összefogás jelöltjeként indult Budapest főpolgármesteri székéért is, a kampány közepén pedig egy vödör jeges vízzel öntette le magát.

Se szeri se száma Falus Ferenc megnyilatkozásainak a baloldali médiában, ahol rendszeresen kritizálja a kormányzat járványügyi intézkedéseit.

– derül ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ adatbázisából.

Hírdetés

Falus 1975-ben szerzett általános orvosi diplomát – az első két évet Moszkvában sikerült elvégeznie –, majd 1979-ben tett tüdőgyógyászati szakvizsgát. Magyarországon egészségügyi tevékenységet önállóan kizárólag az végezhet, aki az alapképesítés mellett érvényes működési engedéllyel rendelkezik. Falus Ferenc azonban nem dolgozhat orvosként, vagyis a betegek közelébe sem mehet – írja az Origo.

Ez nem tartja vissza azonban a baloldalt és a hozzá kapcsolódó sajtóorgánumokat, hogy rendszeresen szakértőként hivatkozzanak Falusra, aki az ATV egyik adásában odáig merészkedett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tehet arról, hogy járvány van.

www.hirado.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »