Radikális szabadkőművesek társaságához kerülhet az Origo

Radikális szabadkőművesek társaságához kerülhet az Origo

Eddig sem volt a szívünk csücske az Origo – finoman szólva sem – de az imént írta az index, hogy titokzatos belga befektetői társasághoz kerülhet az Origo teljes média portfóliója, vagyis a Freemail, a Life.hu, a Videa.hu, az OzoneNetwork és a LifeNetwork is.

Nézem a cég nevét „Brit Media Befektetési Kft.” de ismerős, mintha a közelmúltban lett volna róluk szó… Igen, a KlubRádiónak emelték meg gálánsan a tőkéjét, olyan 40 millió forinttal, amire az index ki is tér, és a múlthéten volt ezzel kapcsolatban egy kínos beszélgetése Drágabolgárúrnak.

Hírdetés

De, mi derült ki erről a cégről az elmúlt egy hétben? Bizony az, hogy ez a cég a B’nai B’rith szabadkőműves páholyé. És, hogy ez több legyen mint mende-monda, a cég ügyvezetője Megyeri András Jonatán, aki 2012-ig a TV2 üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, korábban pedig a Viasat kereskedelmi igazgatója volt. Jelenleg a magyar zsidó közösség dél-budai központjának, a Bét Sálom zsinagógának a kántoraként önkénteskedik, és állítólag az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel is jó viszonya van.

Vagyis, Magyarország egyik vezető internetes médiabirodalma a közeljövőben egy csapásra átkerülhet az eddigi liberális kezekből radikális szabadkőműves és vállaltan izraelita kezekbe… Ennél rosszabb forgatókönyv lassan a rémálmainkban sem lehetne. Vajon a Szcientológusok mikor vásárolják be magukat egy hasonló méretű médiumba?


Forrás:nemzeti.net