Titkos szex az Európai Parlamentben + videó

Titkos szex az Európai Parlamentben + videó

Von der Jogállamiság beszéde közben történt a botrányos eset.

Még tart a vénasszonyok nyara, de már kevésbé sürgős a paradicsomnak az érés, és a cukkíni is gondolkodik, kell-e még termést hoznia. Azért locsolgatom még a kertet, mert az égi áldás ritka vendég errefelé. S lám, megérkezik Józsi bá’ is, aki nyilván hajnalban locsolt, most meg a kert és az udvar között lévő virágok közül távolít el egy-egy eltévedt gyomot. Meglát. Már jön is. Köszön és így folytatja:

— Édes fiam, megmutatom neked, mert ilyet még nem láttál — csigázza fel érdeklődésemet, miközben matatni kezd a telefonjával. Mi tagadás, rég volt az öreg ilyen vehemens.

— Látom, nagyon izgatott, kíváncsivá tesz — töröm meg a beállt csendet.

— Hát igen, mindjárt megtalálom a videót, de addig is megkérdem, tudod-e, hogy a pszichológusok szerint miért kötögetnek leginkább az idősebb nők?

Hírdetés

— Unatkoznak? — teszem fel a kérdést. — Egyfenét, ne bolondozz! Akkor nem foglalkoznának a jelenséggel pszichológusok.

— Passz — válaszolom, bár kikívánkozott belőlem, hogy azt mondjam, a férjüket bosszantják vele.

 

— Azt mondják az okosok, hogy a szexhez hasonló módon dopamint választ ki a szervezet, emellett a stresszt is elűzi és teljesen kikapcsolja az agyat — közben megtalálja a videót. Mutatja, amint Ursula von der Jogállamiság beszél, miközben belügyi biztosa, Ylva Johansson kötöget az Európai Parlamentben. Józsi bá, pedig nyilván nem először látja a felvételt, előbb szélesen vigyorog, majd nevet, én meg görnyedezve hahotázom.

— Szóval a belügyi biztos a pfizeres Ursula bugyuta beszéde közben úgy gyűri le a stresszt, hogy kikapcsolja az agyát, és ha már nincs jobb dolga kötőtűivel szexel egy jót?! — nyögöm ki nagy nehezen, majd elkérem a videó linkjét, hogy minél több barátomnak szerezhessek kellemes perceket.

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »