Titkos figyelmeztetés osztrák rendőröknek – MTI-nak tilos elolvasnia!

Titkos figyelmeztetés osztrák rendőröknek – MTI-nak tilos elolvasnia!

KRONEN ZEITUNG

Az alábbi ismertetett tájékoztatás a legolvasottabb osztrák lapban, a Kronen Zeitung online portálján jelent meg tegnapelőtt reggel, pontosan 6 órakor.

/A munkámat segítő olvasók egyike küldte el linkjét pár órája. Az elvégzett google-keresés szerint magyarul nem jelent meg még mindig. Ez persze sok más, a magyar olvasók figyelmére feltétlenül számot tartó más esetekben is így van, de olvasóimat olykor emlékeztetni kell, hogy közpénzekből milyen Magyar Távirati Irodát tartanak fenn. Ez az az intézmény, amely külpolitikai aknamunkáját a belpolitikai híradásokban túlhajtott talpnyalással kompenzálja, és mindezt fedi le az ezzel mit nem törődő felügyeleti szerve, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. előtt./

//Az MTI-nek ezt a cikket tilos elolvasnia, mert a választók hatalmas többségét, azaz a jobboldaliak eszmevilágát alátámasztó hír megjelenése e balliberális manipulatív intézmény stábja tagjainak akár gyomoridegességet is okozhat a kantin meglátogatása előtt.//

Cím: Titkos figyelmeztetés valamennyi osztrák rendőrnek

Hírdetés

„A szíriai háborút Európa utcáira akarják áthozni” és „a rendőrséget és a bíróságokat” akarják megtámadni, indítja cikkét a lap azon, az interneten már három napja keringő harci felhívás, amelyet európaiak ellen adtak ki.

Csak most, egy nappal a bécsi iráni nagykövet rezidenciája elleni véres késes támadás után figyelmeztette e veszélyről a terrorizmus elleni harccal megbízott hatóság az összes osztrák rendőrt, mégpedig bizalmas levélben. Pontosan akkor, amikor a következő támadásra került sor egy rendőr ellen a Hősök-terén a parlamenti hivatal előtt.

Az említett levél fokozott éberségre buzdít török létesítmények közelében.

A felhívást az „európai városokban történő harcot” megindítani akaró szélsőséges csoport adta ki azért, hogy a szíriai Afrin városának véres  elfoglalásáért bosszút álljanak – derítették ki nyomozók kedden.

A harcra buzdítást e csoport a közösségi médiumokban március 10-én hozta nyilvánosságra és szimpatizánsait arra bíztatja, hogy csapjanak oda a törököknek, Oroszországnak, a NATO-nak, Németországnak és „egész Európának”.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »