Titkolt Börtönvilág Magyarországon

Hogy mit megtud az ember a „168 Órától”!

Eddig mindenki aljas fasiszta, de legalább is simán hazug volt, aki feszegette a magyar börtönök feltöltöttségi összetételét és rossz következtetésre jutott egy népcsoport reprezentáltsága tekintetében.

Most meg olvasom a 168 Óra riportját Sándor Zsuzsa tollából. A címe olyan amilyen – azaz „Az orbáni rendszer jellemzői”. Na de a tartalom!

Idézet következik:

Ránki Sára nyelvész-kutató, Saul Leánya?

„Ránki Sára arra is felhívja a figyelmet, hogy a gyűlöletbeszéd a szabad világ jellemzője. A nyelvész korábban börtönökben elítéltek nyelvhasználatát kutatta.

– Ott például nincs cigányozás, hiszen a fogvatartottak többsége maga is cigány. Ha egy társuk rabbit hívat a cellájába, a többiek legfeljebb kiröhögik, de senkit nem közösítenek ki faji, vallási, alapon. A börtön zárt társadalmában ugyanis semmilyen jelentősége nincs annak, ki milyen származású.”

Hírdetés

A gondolat szép, de a statisztika még szebb. Megismétlem, hogy mindenki értse.

„… nincs cigányozás, hiszen a fogvatartottak többsége CIGÁNY”

Ilyen kőkemény mondatokat kőkemény jogvédőktől eddig még feltételezve sem hallottam. Hogy a magyar börtönökben a fogvatartottak többsége cigány?

Hová jutott a világ…

Azt hiszem, hamarosan kijavítják a helyesírási hibát…

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Olvasói levél Tagged: A liberalizmus halála, cigányérzelmű kormány, cigánybűnözés, internacionalista, zsidó hegemónia


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »