Tisztelt Orbán Viktor Legfőbb Polgártárs!

Tisztelt Orbán Viktor Legfőbb Polgártárs!

Hálátlan a Cassandrák szerepe, de én most ezt mégis megteszem, hogy ne mondhassa, Önnek senki nem szólt, hogy a végzete felé vezető úton halad.

Hálátlan a Cassandrák szerepe, de én most ezt mégis megteszem, hogy ne mondhassa, Önnek senki nem szólt, hogy a végzete felé vezető úton halad.

A gazdasági és politikai folyamatokat világosan szoktam tudni értelmezni, de most Önök feladták a leckét, mert felfoghatatlan az a pusztítás, amit a turizmus-vendéglátás és a hozzákapcsolódó szektorban generálnak és ahogy rombolják a normális életet.

Önök jelenleg népellenes cselekmények sorozatát követik el:

Emberek százezreinek a munkahelyét záratják be értelmetlenül, hiszen a boltokban, plázákban, a tömegközlekedésben a távolságtartás véletlenül sem valósul meg. Önök mégis a vendéglátóipari-egységeket tekintik a fertőzések gócpontjainak, holott a kórházakban fertőződnek meg az emberek és a zsúfolt szociális intézményekben, idősotthonokban.

Értem én, hogy nem merik kimondani, a kórházi fertőzések jelentik az igazi kockázatot, hogy az elhibázott kezelési protokoll az, ami megöli a betegeket.

Egy olyan influenzáról beszélünk, amit még az Önök kutyájának a kölyke, a Merkely Béluska is úgy élt túl, otthon, hogy vitaminokat, nyomelemeket és egy szabadforgalmazású vérhigítót szedett.

Én sosem voltam az Önök ellensége, mindig azt mondtam, hogy inkább egymillió évig a Fidesz, mint egy másodpercre a gyurcsótány, de az is igaz, hogy sosem voltam a szavazójuk sem, mert gyűlöltem a stadionépítő mániájukat és azt, hogy egy országot arra kényszerítenek, istenítsék a focistákat.

Orbán Viktor, legfőbb polgártárs, kérem emlékezzen arra, hogy XVI. Lajost is csak Capet Lajosként vonszolták a vérpadra.

Nem, ezt Önök már nem úszhatják meg és köszönje majd azt, ami jön a saját pártjában dolgozó árulóknak, akik az Önök vesztét akarják.

Hírdetés

Nem lennék meglepve, ha az Önök szakértőiről a későbbiekben kiderülne, hogy gyurcsótány, vagy az S. György nevű, internacionalista bűnöző fizette őket, csak azért, hogy Önnek a leghülyébb tanácsokat adják.

Müller Cecília, aki szintén az Önök kutyájának a kölyke, 2021. január 13-án a hivatalos tájékoztatón kijelentette, hogy csak a halottak 3 százaléka írható a vírus számlájára, a többi halottnak csak volt egy pozitív tesztje valamikor, de az alapbetegségeik végeztek velük, nem a vírus. Ezt már decemberben is pedzegették, de akkor még 5-7 százalékot mondtak, amit az Önök kutyájának másik kölyke, a Szlávik elvtárs is megerősített egy nappal később.

Ép elmével, normális szakértő sem gazdasági, sem virológus nem adhat olyan tanácsot Önöknek, hogy legyen minden lezárva nyárig, csak mert jön egy rettenetes vírus, ami a fertőzöttek 90 százalékánál még tünetet sem okoz.

Ami most jön, az borítékolható, csak a robbanás ideje és hevessége nem megjósolható.

Nem, ne remélje, hogy a barátai majd megvédik, nem fogják, sem Önt, sem a többieket, mindenki a saját életét, vagyonát fogja menekíteni. Capet Lajost sem mentette meg senki, mert akkor már nem volt király, csak egy egyszerű polgártárs. Kérem, gondolja át, Önt ki fogja megmenteni? Azok, akikre bízta a vagyonát? Nem, azok az Ön vesztét fogják akarni, mert akkor nem kell visszaadni, amit Öntől kaptak megőrzésre.

Ön kizárólag azokra számíthat, akik még elhitték a nemzeti cukormázat az Ön mondatain, csak sajnos a legtöbbjük már járókerettel közlekedik.

Már egyre kevesebben vannak, mert felismerték, hogy: óriásként beszél, törpeként cselekszik…

Képzelje el azt a szituációt, ami már egyszer megtörtént a történelemben :

Amikor a gyarmati kormányzó megjegyezte, hogy a nép elégedetlenkedik, akkor az egyik tisztje közölte vele, hogy „Uram, ez nem lázongás, ez már maga a lázadás!” A történelem ismétli önmagát és a magyar nép egyszer már azt mondta: ELÉG VOLT!

Most mi lesz, Legfőbb polgártárs?

Molotov – Hunhír.info

(A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül közvetítik a szerkesztőség álláspontját.)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »