TIPIKUS…

TIPIKUS…

Tipikus, és persze szomorú: 

„A BBC újságírója szerint az terrorizál, aki gyorsan hajt az autópályán. 

Balesetben ugyanis többen halnak meg, mint iszlamista terrortámadásban – érvel.

Hírdetés

Nick Thorpe, a BBC budapesti tudósítója volt az ECHO Tv vendége a napokban megjelent migrációról szóló könyve apropóján.

A brit újságíró a műsorban elmondta, hogy szerinte a magyar emberek a kormány kommunikációja és a nemzeti konzultációk miatt félnek a migrációtól. Ekkor Velkovics Vilmos műsorvezető visszakérdezett, hogy „azért ebben a terrortámadásoknak is szerepe lehet, legalább egy kicsi.”

Nick Thorpe azonban nem hagyta magát kizökkenteni, és levezette, hogy az ő biztonságát az autópályákon gyorsan hajtók veszélyeztetik. Még a statisztikát is segítségül hívta, amikor elmondta, hogy az elmúlt években több mint „300 ember halt meg szörnyű terrortámadásokban Angliában”, eközben viszont 74 ezer ember halt meg autóbalesetben Európában, de ettől még nem mondja, hogy be kellene tiltani a BMW-t vagy a Mercedest.”

De attól, hogy tipikus is és szomorú is, még egyáltalán nem kell elfogadni. Nem kell beletörődni, hogy ezek a gazemberek itt vannak, és mérgezik az életünket. Úgyhogy, ha kérhetjük, ez a Thorpe nevű fasz saját magát és a saját családját tegye ki a terrorizmus jelentette új kockázatnak és veszélynek. És ha lehet, odahaza. A balesetekkel pedig megleszünk valahogy egyedül is.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »