”Tinilány” verte a magyar kisdiákot Vas megyében

Döbbenetes felvétel jutott a Bors birtokába. Egy 13 éves Vas megyei „tinilány” több pofont is leosztott egy kortársának, miközben trágár szavakkal alázta. Tette mindezt azért, mert a másik lány beszólt a haveri társaságának. A felvételen az látszik, hogy egy belső udvaron egy tinilány nekiesik az egy fejjel alacsonyabb társának. Eközben két óriási pofont is kioszt neki, mialatt káromkodva üvölt:

JÁTSSZUK LE! KI VAGY TE ITT, B*****G?!

A Bors elérte a lányok egyik is­merősét, aki mindent tud a történtek hátteréről. Elmondása szerint azért robbant ki a balhé, mivel a bántalmazott lány szidalmazta a másik fiatal „baráti társaságát”, aki emiatt elégtételt vett.

Hírdetés

Úgy tudja: a pofozkodó lánnyal amúgy is komoly gondok vannak, rendszeresen balhézik, és már az iskolája vezetősége is torkig van vele.

Mindez sajnos nem egyedi: a Bors idén márciusban számolt be arról, hogy a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron két cigány némber hosszasan rugdosta, ököllel véresre verte és megalázta egyik magyar társukat, amelyről videót is ké­szítettek. Megkeresésünkre a rendőrség közölte: büntetőeljárást indítottak az ügyben.

bors


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »