Tinédzser lányával vetette fel a szexvideóit a mezőkövesdi gyámügyes nő

Tinédzser lányával vetette fel a szexvideóit a mezőkövesdi gyámügyes nő

Gyomorforgató dologra kényszerítette közel másfél éven keresztül kamaszlányát egy mezőkövesdi anya. B. Viktória lelki zsarolással elérte, hogy gyermeke telefonnal videóra vegye, ahogy a nő közösül újdonsült barátjával. A lánynak az aktusok után anyja készülékére is át kellett küldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A gátlástan nőt végül a gyermek apja buktatta le: amint tudomást szerzett az ép ésszel felfoghatatlan eseményekről, azonnal a rendőrségre rohant. Az erősen traumatizált lányt és kisebb testvérét azonnal elvették B. Viktóriától, az eset kirobbanása óta az édesapjukkal élnek.

A történet már önmagában is elképesztő, ám még furcsább árnyalatot kap azzal, hogy egy olyan személy követte el, akinek a gyermekek óvása, védelme a “hivatása”. Márpedig itt pontosan erről van szó. A kétdiplomás B. Viktória ugyanis hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. Természetesen amint kitudódott, hogy mit tett, innen is távoznia kellett. Jelenleg alkalmi munkákból él.

– fakadt ki egy neve elhallgatását kérő helybéli asszony.

Hírdetés

A gyerekek még kicsik voltak, amikor Viktória elvált a férjétől. A válás után az anya és a lány kapcsolata hektikus volt, akadtak jobb és rosszabb időszakok. A gyerek úgy érezte, az anyja rajta vezeti le, ha bármilyen problémája akad az életében. Viszonyuk akkor vált kifejezetten rosszá, amikor a nő életében feltűnt az a férfi, akivel a felvételeken látható. A környezete szerint Viktória az új párja megszállottjává vált. Bármit kért tőle a férfi, ő gondolkodás nélkül megtette. A gyerekek apja, a lánya és fia védelmében csak röviden nyilatkozott.

– zárta a beszélgetést az édesapa. Amint bejelentést tett a rendőrségen, megindult a büntetőeljárás. B. Viktóriát kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. Az, hogy a lány igazat mond, egyetlen percig sem volt kérdés, állításait a videók és fotók sokasága bizonyította.

– fogalmazott B. Viktória jogi képviselője, dr. Lichy József. B. Viktória szabadlábon védekezhet.

(szentkoronaradio.com)


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »