Tiltsák be a cionrasszista Tett és Védelem Alapítványt

‘A gójok lelke tisztátalan’ – hirdeti a Tett és Védelem Alapítványt működtető Bodnár Dániel Chabad Lubavics zsidó egyházának főrabbija.  És azt is, hogy: ‘Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves’ – idézi az MH közleménye a rasszista zsidó szektát, és annak betiltását követeli. Pikáns: ehhez a bandához tartozik a drága jó Szegedi Chanád is, irányításuk hivatalosan is izraeli, antimagyar feljelentgető tevékenységüket Orbánnak hála magyar adófizetői pénzből végzik.

Ránézni is csak erős gyomorral ajánlott

 

KÖZLEMÉNY

‘A gójok lelke tisztátalan’ – hirdeti a Tett és Védelem Alapítványt működtető Bodnár Dániel Chabad Lubavics zsidó egyházának főrabbija.  És azt is, hogy: ‘Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves’

Bodnár Dániel, a kormány által pénzelt cionista, antimagyar Tett és Védelem Alapítvány vezetője a fenti Chabad Lubavics zsidó egyház (?) oszlopos tagja és ügyvédje. És ez az ember illetve nemzetbiztonsgi kockázatot jelentő szervezete, amelyet hivatalosan is Izraelből irányítanak, követeli többek közt a Magyar Hajnal betiltását. Amely a Chabad Lubavics zsidó egyházzal szemben nem más népek alsóbbrendűségéről értekezik, csupán jobban szeretné képviselni a saját családját, a faji kirekesztés áldozatául eső magyarokat, keresztényeket, őshonos európaiakat másoknál. Ahogy a cigánypártok és zsidó szervezetek is sajátjaikat képviselik.

A TEV-et vezető cionista egyébként maga nyilatkozta, hogy céljuk az elrettentés. Ez önmagában törvénysértő, hiszen a TEV nem hatóság.

Hírdetés

A gyakorlatban, a mi zsebünkből működve magyarokat jelentgetnek fel véleményük leírásáért, de szó nélkül hagyják a közösségi oldalakon burjánzó rasszista cigány és zsidó beírásokat. Amivel maguk bizonyítják, hogy a TEV faji, vallási alapon működik, az antimagyarizmussal nem törődik.

Csak néhány a tipikus, ezrével előforduló antimagyar posztokból:
“Jol tették hogy megölték a cozma genyót”
“Rohadt g…szájú magyarok”
“Pusztuljon az összes magyar g..ci”
“utálom a magyarokat, meg minden ilyen paraszt g*cit!”
“Pusztulj el szar magyar nép”

Elég a keresztényellenes cionista rasszizmusból! Elég az Izraelből irányított, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cionrasszisták állami támogatásából. Követeljük a Bodnár féle alapítvány betiltását!

Melléklet: további idézetek a kormánykedvenc Chabad Lubavics zsidó egyház nézeteiből. Budapesti vezetőjük Szegedi Csanád rabbija, Köves Slomo.

A menóraállító zsidószekta alapító rabbija, Sneur Zalman, több angol és magyar nyelvű forrásból ellenőrizhetően a következőket írja a kereszényekről:

 „az ő lelkük teljesen más, alacsonyabb rendű, sőt ördögi eredetű, és a megváltásra a gójoknak semmi esélyük.” „a gójok léte az istenség elutasításából származik, és ez a magyarázata annak, miért vannak többen a zsidóknál, miként kevesebb a búzaszem, mint a pelyva. Minden zsidó belsőleg jó, minden gój belsőleg rossz, sőt ördögi.” Ez az ember 200 éve élt, ám a Fidesz kedvenc zsidó szektája máig ugyanezen elveket követi és kiemelten tisztelik, egyfajta zsidó pápaként.

Egyik ma élő főrabbijuk pedig még a liberális wikipédia és a liberális NY Times szerint is keményen rasszista gójgyűlölő. Yitzhak Ginsburg többek közt Baruch Goldstein tömeggyilkost is dicsőitette (a kilencvenes években Goldstein agyonlőtt 29 imádkozó palesztint egy mecsetben, végül őt is megölték, természetesen ma szobra áll Izraelben) http://en.wikipedia.org/wiki/Yitzchak_Ginsburgh Szóval, Köves Slomó és Bodnár Dániel ugyanazon egyházban tevékenykedő rabbitársa többek közt ezt nyilatkozta a NY Timesnak: Rabbi Yitzhak Ginsburg had offered biblical justification for the view that the spilling of non-Jewish blood was a lesser offense than the spilling of Jewish blood. “Any trial based on the assumption that Jews and goyim are equal is a total travesty of justice”, he said.[15]
Vagyis: “Az a feltevés hogy a zsidók és a gójok egyenlőek, teljesen téves”, forrás:http://www.nytimes.com/1989/06/06/world/an-israeli-mayor-is-under-scrutiny.html?scp=1&sq=Yitzhak&st=nytItt azt is kifejtette, hogy ha egy zsidónak szervátültetésre van szüksége, akkor erőszakkal is elvehető egy nem zsidó szerve.

Minden hazafi terjessze és ismetesse meg ezeket az embertelen tanokat embertársaival!

Magyar Hajnal
elnökség közleménye kiegészítve magyarhajnal.com által


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »