Tilos lesz az önkielégítés Texasban?

Tilos lesz az önkielégítés Texasban?

A „szabályozatlan önkielégítési kibocsátást” tiltaná be egy demokrata képviselőnő Texas államban.

A demokrata Jessica Farrar képviselőnő pénteken nyújtott be egy szatirikus törvényjavaslatot a texasi törvényhozásban, amely tiltaná a „szabályozatlan önkielégítési kibocsátást” – közölte vasárnap a houstoni Chron hírportál.

Hírdetés

A más helyi weblapokon és rádiók honlapján felbukkant hír szerint a képviselőnő azt szeretné elérni a 4260-as sorszámú törvényjavaslattal, hogy a férfiak teljes önmegtartóztatást tanúsítsanak, csak és kizárólag egészségügyi intézményekben engedélyezné az önkielégítést. A törvény indoklása szerint a tiltott magömlés meg nem született gyermekek, valamint az élet szentsége elleni bűncselekmény, ezért kell szankcionálni. Ha nem szex közben vagy ilyen intézményben élvez el egy férfi, száz dolláros büntetést kell fizessen, amennyiben a jogszabály-tervezetet elfogadja a texasi törvényhozás. Amire egyébként nincs túl sok esély.

Az ötven éves, spanyolajkú, houstoni Farrar a Chronnak telefonon válaszolva elmondta, sokan poénosnak tartják a felvetését, amellyel valójában a nők hátrányos megkülönböztetésére kívánja felhívni a figyelmet. A 11. ciklusát töltő politikus hagyományosan a nők jogaiért, a diszkrimináció felszámolásáért és a szexuális zaklatás ellen küzd az állam törvényhozásában.

Kijelentette: „Ha az állam szeretne a nők egészségügyi ellátásával kapcsolatban törvényt hozni, az orvosok jó gyakorlatait vegyék figyelembe, ne az áltudományos álláspontokat, ne a politikai napirendet és ne a republikánus előválasztás szavazataiért harcoljanak” – jelentette ki Jessica Farrar, akit helyi újságírók „professzionális trollnak” neveztek a törvényjavaslat nyilvánosságra kerülését követően.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »