Thilo Sarrazin: a muszlim hatalomátvétel egyszerû matematika

Véleményem összefoglalva a következő:

Az európai ketesztény kultúrát a muszlimok BIZTOS, hogy nem akarják átvenni. Jelentős asszimilációjuk kizárt! Ők az iszlám kultúrában akarnak élni Európában is! Nem a muszlimok akarnak Európához tartozni, hanem a muszlimok akarják azt, hogy Európa „tartozzon” (fogadja el a kultúrájukat) hozzájuk!

Ahogy az atombomba robbanásához is szükség van a kritikus tömeg eléréséhez, úgy a társadalmi robbanáshoz is szükséges egy kritikus % arányú – más kultúrájú – tömeg elérése. Nyugat-Európa erre az útra lépet és lehet (biztos), hogy már nem tud visszafordulni erről az útról. Sajnos ez már csak az idő kérdése.

Tisztelt Nyugat-Európa, ez sakk-matt.

Csak később nehogy a „mi bábuink is borúljanak” itt Kelet-Közép Európa sakktábláján!

Remélem leszünk ITTHON ELEGEN, hogy ezt megakadályozzuk!

Üdvözlettel:

Thilo Sarrazin: a muszlim hatalomátvétel egyszerű matematika

Bertha László

2018.09.10. 10:15

Thilo Sarrazin legújabb könyve nagy vihart kavart Németországban. Nem is csoda, hiszen annak témája az iszlám, mely az SPD egykori politikusa szerint hatalomátvételre készül Európában.A német közgazdász új könyvének címe már önmagában provokatív: „Ellenséges hatalomátvétel”, ami az iszlám vallás európai térnyeréséről, és az azzal járó társadalmi konfliktusokról szól.

Sarrazin könyve már a megjelenése előtt botrányt váltott ki, hiszen az országban uralkodó politikai korrektség révén a téma túlságosan kényesnek számít. Méghozzá annyira, hogy a kiadó először nem volt hajlandó kiadni, a szociáldemokrata SPD – melynek Sarrazin mindmáig a tagja – pedig kizárással fenyegette meg a szerzőt. Ebből az apropóból az osztrák Kronen Zeitung készített egy terjedelmes interjútaz egykori politikussal.

A lapnak adott interjújában Thilo Sarrazin az 500 oldalas könyvéről elárulta, hogy megszakításokkal kereken egy évig dolgozott rajta, melynek nagy részét nem az írás, hanem az adatok összegyűjtése tette ki, valamint a Korán elolvasására és tanulmányozására is egy hónapot fordított.

Most már értem, mit akar mondani a Korán, és ezáltal azt is megértem, hogyan gondolkodik sok muszlim”

– mondta a Kronen Zeitungnak a szerző, aki azt is elárulta, hogy a könyv munkacíme az „Az iszlám veszélye” volt, ez azonban kissé absztraktnak hangzott, ezért esett a választása az „Ellenséges hatalomátvételre”, hiszen álláspontja szerint végeredményben ez határozza meg a muszlimokat.

Hírdetés

Mentalitásukkal formálják a rendszert, és ha egyidejűleg megnő a számuk, akkor valamikor átveszik a társadalmat. Emögött nincs semmiféle mesterterv, ez egyszerű matematika”

– jelentette ki az interjúban.

Hogy miért is számít ez a hatalomátvétel ellenségesnek, arra a szerző úgy válaszolt, hogy a muszlimok többsége ellenségesen viselkedik a német társadalom értékeivel szemben, amit azonban nem is nagyon tud nekik felróni, mivel ők nem értik a német (és összességében az európai) társadalmat. A könyv szerzője felidézte, hogy Németországban, Ausztriában és az Európában élő muszlimok 50-90 százaléka az iszlám szó szerinti interpretációjának a követője, és valóban fundamentalista.

Ez az arány a fiatalabb generációknál sajnos egyre nő. Engem leginkább az érdekelt, hogy mi az az iszlámban, ami a muszlimokat ennyire befolyásolja”

– fejtette ki a lapnak Sarrazin, aki úgy véli, nincs értelme annak a kérdésnek, hogy az iszlám Németországhoz tartozik-e:

A legtöbb muszlim, aki Németországban és Európában él, nem tekinti magát a nyugati társadalom részének. És ez itt a lényeg: hogy ők akarnak-e hozzánk tartozni, nem az, hogy mi magunkhoz számoljuk-e őket.”

Thilo Sarrazin az iszlám tanulmányozása mellett a könyvben egy határozott álláspontot is megfogalmaz, miszerint a migráció megállítására van szükség, ezen túlmenően pedig a fejkendőviselés betiltására az iskolákban, illetve számos más intézkedésre, melyek a szociálpolitikát is érintik. A közgazdász szerint Európa minden egyes államának megvan a szuverén joga, hogy eldöntse: ki jöhet hozzánk és ki élhet nálunk.

Ezt az alapvető jogunkat nem engedhetjük el magunktól”

– szögezte le a Kronen Zeitungnak.

Az SPD egykori politikusa azon véleményének is hangot adott, miszerint a genfi menekültügyi egyezmény megváltoztatása is indokolt lenne a jelenlegi helyzetben, mivel azt 1951-ben az európai menekültek számára adták ki, és csak a hatvanas évek közepén terjesztették ki – szükségtelenül – az egész világra. Sarrazin szerint az egyezménytől függetlenül is sokkal észszerűbb lenne, ha menekülteket a hazájuk közelében szállásolnák el.

Az afrikai menekültek Afrikába tartoznak, a közel-keleti menekültek a Közel-Keletre, az afgán menekültek Afganisztánba vagy Pakisztánba”

– jelentette ki a szerző, aki szerint ezáltal minden menekült a sajátjához hasonló kultúrában élhetne.

Arra kérdésre, hogy miért is ne jöjjön több muszlim Európába, Sarrazin a következő választ adta:

Mert két-három generáción belül a nálunk élő muszlimok magas születési rátája és a bevándorlási tendencia alapján Ausztriában, Németországban és Európában az emberek többsége muszlim lesz. Ha ezt nem akarjuk, meg kell állítanunk a bevándorlást. Aki nem akarja ezt megállítani, az beletörődve jóváhagyja.”

Thilo Sarrazin szerint az a legnagyobb probléma az iszlámmal, hogy a híveik azt hiszik, hogy az a világ feletti uralkodásra rendeltetett, emiatt pedig mind a hitetleneket, mind más vallások követőit lenézik. Ez azonban egy másik problémát is generál, ugyanis ezen meggyőződésük miatt kevésbé sikerorientáltak, az iszlám tehát hajlamos az elmaradottságra.

A német belpolitikai viszonyokra rátérve a szerző az osztrák lapnak arról beszélt, hogy nem csodálkozik sem az AfD, sem pedig az FPÖ megerősödésén Németországban és Ausztriában, mivel a normális emberek nagy része – a bevándorlási válságnak köszönhetően – ma már nem bízik a hatalmon lévő, mainstream pártokban. Az őt és a könyvét érő kritikák, valamint az uralkodó német közbeszéd kapcsán Sarrazin a következőket mondta:

Azt a növekvő tendenciát látom, hogy a valóságnak azon részeit, amik nem tetszenek, egyszerűen elhallgatják. Már néhány SPD-politikus is mondta, hogy a könyvemet semmilyen körülmények között nem fogja elolvasni. Erre azt tudom mondani: »Jó, akkor maradjanak csak tudatlanok.«”

Az iszlámnak és a kommunizmusnak egyaránt az volt a jelszava, szeresd a barátot és gyűlöld az ellenséget, soha meg ne bocsáss neki, amíg azt nem hiszi ő is, amit te hirdetsz. Csak becsapás céljából szövetkezett az ellenséggel egyformán mindkettő. (Pezenhoffer Antal)

https://magyarnemzet.hu/velemeny/nagyanyam-es-az-iszlam-5165453/


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »