Testével védte a golyózápor elől társait egy kamasz

Életét vesztette egy 15 éves középiskolás amerikai focista fiú, amikor testével védett meg három lányt egy lövöldözésben – közölte az egyesült államokbeli Tennessee rendőrsége.

Zaevion Dobson néhány barátjával beszélgetett North-Knoxville környékén, amikor egy csoport férfi lépett oda hozzájuk, és véletlenszerűen lövöldözni kezdtek a tömegbe.

Zaevion azonnal a három lány elé ugrott, hogy megvédje őket. Egyedül ő kapott találatot, a lányok sértetlenül túlélték a támadást.

Hírdetés

Knoxville rendőrfőkapitánya David Rausch elmondta: a történet egy mérfölddel távolabb kezdődött, ahol is meglőttek a lakásában egy 46 éves nőt. Az asszony megsebesült, de valószínűleg túléli.

A nő, Lisa Perry 23 éves fia, Brandon Perry néhán társával kocsival arra a környékre hajtott, ahol Zaevion élt, mjd a kocsiból kiszállva véletlenszerűen lövöldözni kezdett, hogy megtorolja a korábbi vérontást. Brandon Perryt később holtan találták. Autójával belerohant egy épületbe, és belehalt sérüléseibe.

Két másik férfi elmenekült a baleset helyszínéről, de őket a közelben elfogták és letartóztatták. Egyiküket később elegedték miután kihallgatták.

Az őrizetben maradt 20 éves Christopher D. Bassettet egyelőre azzal vádolják, hogy elítélt bűnözőként fegyvert tartott magánál.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »