Tesla tornyot építene két orosz fizikus

Tesla tornyot építene két orosz fizikus

Sok beszámoló szerint Nikola Tesla, a legendás feltaláló évekkel előzte meg korát. Ötletei egy világméretű vezeték nélküli kommunikációs rendszer, valamint egy vezeték nélküli energia átviteli technológia, soha nem kapták meg azt a támogatást, amit megérdemelt volna élete során, de most, több mint egy évszázaddal később, két tudós újra azt tervezi, hogy megépítik Tesla Wardenclyffe tornyának prototípusát modern anyagok és fejlett elektronika felhasználásával.

A Planetáris Energia Transzmitter projekt célja, hogy adományokból 800 ezer dollárt gyűjtsenek össze a tömegfinanszírozásra, hogy megépítsék Tesla tornyának prototípusát, és folytassák Tesla kutatásait a vezeték nélküli energiaátvitel és fogadás területén, mellyel azt kívánják bizonyítani, hogy a technológia hatékony és életképes. Ha a prototípus rendeltetésszerűen működik, és a vezeték nélküli energia vétel is megfelelően történik, akkor a Tesla torony és a vezeték nélküli vevőegység „lehetővé teszi nagy mennyiségű energia továbbítását a föld segítségével bármilyen távolságra azonnal, biztonságosan és veszteség nélkül.”

Hírdetés

„Teslának igaza volt, és mi készek vagyunk bizonyítani!”

„Nikola Tesla egy nagyon részletes leírást hagyott nekünk az átviteli rendszer terveiről és fizikai elvi működéséről. Egy csoport modern fizikus vagyunk, akik számos területen szereztünk tudást és tapasztalatot az ő világméretű energia rendszeréről. Munkáját tudományos szakértelemmel mélyrehatóan tanulmányoztuk, és arra a következtetésre jutottunk, hogy Tesla a helyes úton járt.”


Forrás:mnszentlaszlozaszloalj.info
Tovább a cikkre »