Terv sincs arra, hogy áram legyen a kerítésben – miért nincs?

Bakondi György szerint a kerítésbe vezetett áramról szóló pletyka ahhoz hasonló, mint amikor koncentrációs táborokhoz hasonlították a tranzitzónát.

Délután beszámoltunk arról a hangulatkeltő kamuhírről, miszerint áramot vezetnének a déli határt védő kerítésbe. Azóta kiderült, hogy mindössze arról van szó, hogy ha valaki hozzáér a kerítéshez, akkor azt a rendszer jelzi a határőröknek, így el tudják fogni a kerítést rongáló migránsokat vagy Soros-katonákat.

Hírdetés

Ez rendkívül gyenge áramú rendszer, aki átvágja a kerítést, az sem érzékeli, hogy áram volt a vezetékben”
— emelte ki Bakondi György.

A migránsok beérkezésével Európa-szerte romlott a közbiztonság, a nemzetbiztonság. Csak terrorcselekményekben több mint 300-an vesztették életüket, s köztörvényes bűncselekmények száma is jelentősen megemelkedett — mondta.

A magyar kormány a kezdetektől azt képviselte, hogy a migrációt biztonsági, határbiztonsági kérdésként kell kezelni” — hangsúlyozta Bakondi György. Megjegyezte, hogy abba nem avatkoznak bele, ha valamelyik európai ország gazdasági megfontolásból migránsokat akar befogadni. Ha viszont egy tagállam dönthet úgy, hogy migránsokat fogad be, akkor arról is dönthessen egy tagállam, hogy nem fogad be migránsokat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »